*   >> Læs Uddannelse artikler >> education >> college Life

Ting at gøre, mens på pause fra College

De fleste studerende ser frem til en pause fra college. Et udtryk (semester) for at arbejde hårdt, især hvis har været involveret eksamener, og spiller hårdt kan utroligt afdrypning. Men hvis du ikke organisere din nedetid omhyggeligt, vil du opdage, at din pause er forbi, og du ikke har udrettet, hvad du skal have. Her er nogle ideer af ting at gøre, mens på pause fra college.

Lav en liste over, hvad du skal gøre

Selvom din første tanke kan være at gøre absolut intet, er det værd at bemærke, ned alt det, du har brug for at få gjort i pausen. Prøv at give dig selv frister for disse opgaver, så du ikke overlade det hele indtil den sidste uge, og derefter nødt til at proppe det hele i.

Har et par fridage

Giv dig selv en ordentlig pause. Brug lidt tid acclimatising (formodning, at du ikke lever stadig på college), se fjernsyn, indhente søvn og gøre præcis som du ønsker. Alle fortjener en pause; bare sørge for, at du ikke gør hele din pause én stor lang hvile.

hamle op med venner og slægtninge

Hvis du går på college nogle afstand fra din hjemby, chancerne er, at du har ikke set venner og slægtninge i temmelig lang tid. Gøre en indsats for at kalde dem op og besøge. Du har måske et nyt liv nu, men at holde kontakten med venner og familie er stadig vigtig.

Lad masser af tid til at gøre opgaver

Du vil næsten helt sikkert have en opgave eller to til at fuldføre i pausen. Sørg for at du begynde at arbejde på det før, snarere end senere, og helt sikkert ikke forlader det indtil begyndelsen af ​​den næste valgperiode. Du vil blive travlt nok, så med nye klasser og administration.

Kom foran

Der er ingen skade i at læse videre til den næste valgperiode. Du vil opdage, at viden bevares meget bedre, hvis du er ved at lære, mens afslappet, og det vil gøre din næste sigt forelæsninger hele lettere. Hvis du har lærebøger, kan du selv prøve at arbejde på nogle øvelser.

Tjen nogle penge

De fleste studerende har brug for at tjene nogle penge til at hjælpe dem betale for college omkostninger og selv dem med velhavende forældre kan lide at have nogle ekstra lommepenge. Men prøv ikke at forlade udkig efter et job til sidste øjeblik - begynde at anvende før du er færdig udtrykket på college. Hvis det er muligt, finde arbejde, der er knyttet til dit kursus -. Det vil være stor erfaring og vil se godt ud på dit CV

Udfyld en praktikplads

Praktik er en an

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.