*   >> Læs Uddannelse artikler >> education >> languages

& amp; quot; undervisningen i et fremmedsprog & amp; quot;

"Undervisning fremmedsprog i private skoler"

Skrevet af: maripedraza

Jeg er så glad for, at sprog bliver undervist i private skoler i det nordøstlige område af USA Nogle offentlige skole systemer begynder undervisningen i et fremmedsprog i syvende klasse, som jeg anser det for en skam, fordi jeg mener, at et fremmedsprog bør starte i junior børnehave. Børn er hurtigt at udvikle og er i stand til hurtigt at forstå masser af information, især et sprog.

  1. Ingen lo ad os eller på den måde, vi talte. Det eneste erindring jeg har, er skolens kontor kræver os at have og indsende et grønt kort. "Green Card," hvad i verden var et grønt kort? Nå det var uvant for os, fordi vi blev født i Puerto Rico, og vi behøvede ikke et grønt kort. Vi kunne nemt rejse frem og tilbage med en jeg husker tænker at mig selv "green card."; "Jeg kan ikke tro, at denne dame ikke ved, at puertoricanere er automatisk en borger,"

    Disse begivenheder var lang tid siden. Nu Jeg underviser på en privatskole, spansk til unge børn starter fra junior børnehave op til 8. klasse. De yngre børn forstå sproget hurtigere end de ældre børn. Desværre tilbyder skolesystemet et fremmedsprog starter i 7. klasse. Jeg bifalder private skoler for at tage føringen i at undervise fremmedsprog til vores børn. Nu, hvor jeg ser tilbage, ville jeg have været i stand til at lære en 3. sprog. Nogle af de junior kindergartners kender 3 sprog. Engelsk, spansk og den tredje er deres forældres modersmål.

    Vores børn skal have mulighed for at lære et fremmedsprog. Det gør dig til en bedre person. Du bliver tolerante over for forskelle, og uanset hvor du rejser uden for stater vil du være i stand til at kommunikere og føle hilses velkommen

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.