*   >> Læs Uddannelse artikler >> food >> asian cooking

Sund Low Fat opskrift - Beef gryderet og Creamed Peberrod Sauce

Der er mange variationer af oksekød gryderet, men dette er min egen opskrift og ikke ud af en bog. Det er meget velsmagende og er også meget lavt fedtindhold, lavt kalorieindhold, og der er ikke tilsat fedt, smør eller olie. Når du køber oksekød Jeg får normalt de billigere udskæringer såsom stewing eller braisering oksekød, men det vil formentlig afhænge af, hvor du bor, bare huske på, at du vil være madlavning det i omkring to timer. Hvis en eller anden grund kan du ikke få creamed peberrod sauce kan du bruge engelsk sennep i stedet. Dette oksekød gryderet opskrift er rimeligt sundt og sikkert under fire hundrede kalorier for hver person. Hvis du er på en kost og forsøger at tabe dette kunne være en ideel parabol for at få dem pounds off.

Beef Casserole og Creamed Peberrod

Ingredienser

1 £ stewing eller braisering oksekød, 1 stor gulerod, 1 stort løg, 1 kop frosne ærter, 1 dessertspoon af cremet peberrod sauce, 1 spsk sojasauce, ¾ pint vegetabilsk lager.

Forberedelse

Gør vegetabilske lager og sat til side. Skær oksekød i tern på omkring en tomme og fjerne fedt, vaske gulerod og skær i tynde stykker og derefter skræl løg og skæres i små stykker.

Metode - Serverer 2

Placer oksekød, gulerødder, løg, ærter, peberrod sauce, sojasovs og grøntsager lager i en medium størrelse gryde fad med låg. Sæt i ovnen ved 170C i ca. en og tre fjerdedel timer, eller indtil kogt. Efter en time giver det en røre op og hvis det ønskes sat et touch mere bestand eller varmt vand, afhængigt af hvordan du kan lide det.

Du kan lide at have den oksekød gryderet med nogle Mos eller kogte kartofler. For at holde kalorierne nede kun har omkring seks ounce hver enkelt persons, kartoffel er omkring to og tyve kalorier pr ounce rå. Grøntsager er en anden mulighed, de fleste af dem er omkring halvdelen af ​​kalorier af kartoffel og i det hele de er mere nærende og indeholder masser af fibre. En anden sund måde at få masser af grovfoder i din kost er at efterlade skind på grøntsager og frugt, hvor det er muligt.

Jeg håber du nyder denne oksekød gryderet og cremet peberrod sauce opskrift så meget som min kone og jeg har gennem årene, vi kan lide denne type måltid, fordi det er så let at forberede og tilberede.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.