*   >> Læs Uddannelse artikler >> health >> alternative medicine

Naturligt middel mod gigt - det virker for mig

!

Min kone startede en intens søgning internettet for naturligt middel af gigt. Hun fandt denne websted, der taler om Podagra Retsmidler. 59 ud af 68 mennesker, der drikker ACV var lettet fra gigt smerter i løbet af få dage. "To dage af ACV var alt det tog for gigt smertelindring!" Sagde et par vidnesbyrd.

Jeg tænkte, to dage var en kort tid, og det var værd at prøve. Så jeg tog det om morgenen før jeg gik på arbejde, og to gange om natten efter middag. Den næste dag, har smerten gået ned til det halve. Måske ville arbejde! Jeg fortsatte med at tage det 3 gange om dagen, og på den tredje dag, min smerte var 95% væk!

Opskriften

1 spsk rå ufiltreret ACV

1 eller 2 spsk honning (efter smag, organisk helst)

1 stor kop vand (varm eller kold betyder ikke noget)

Metode: Bland og rør, og det er klar til at drikke. Drik et glas 3 gange om dagen.

Efter forbrug, skal du drikke en halv kop vand til at skylle halsen og spiserøret.

Det koster ikke meget. Det er så let at lave. Vigtigst er det, det er effektivt, som et mirakel, en stor hjem middel mod gigt, da vores store bedstemors tid.

Hvordan har det hjælpe?

ACV er lavet af gærede æbler. Det indeholder det naturligt forekommende form af L-æblesyre og eddikesyre, som hjælper med lindrer ledsmerter. Æblesyre er en type dicarboxylsyre, en organisk forbindelse med formlen HO 2CCH 2CHOHCO 2H, en aktiv bestanddel til stede i mange sure eller tærte fødevarer. Denne L-æblesyre opløser aflejringer af urinsyre, som forårsager gigt. Kalium og aminosyrer i ACV hjælper med at rense dette giftige affald ud af kroppen

ACV er kendt for at have anti-bakteriel, anti-fungale og anti-virale egenskaber, hovedsageligt på grund af tilstedeværelsen af ​​æblesyre og eddikesyre i eddike. Virker som en buffer i kroppen, eddikesyre reagerer med base eller syre forbindelser til dannelse af acetat, dermed gør dem kemisk biotilgængelige for kroppens udnyttelse. Desuden kan ACV reducere toksiciteten af ​​visse forbindelser til stede i kroppen ved at konvertere toksinet til en acetat sammensatte, hvilket er mindre giftigt, og fjerne det fra kroppen.

Som en gigt patient, da jeg tog ACV , finder jeg, at min inflammation blev reduceret, smerte var lettet og hævelse var væk, og dermed mere mobilitet for mig! Det er en ubeskrivelig god følelse.

Baggrundsinformation af ACV

Halvfems
forskellige stoffer

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.