*   >> Læs Uddannelse artikler >> health >> alternative medicine

Hvad er Naturopathy

Naturopati er en raffineret måde at behandling, der sigter mod at fjerne den egentlige årsag til sygdom gennem systematisk anvendelse af elementer frit tilgængelige i naturen. Det er en livsstil, og ikke kun en behandling i harmoni med de kræfter, som omfatter den menneskelige krop. Det er en helt fremtrædende begreb i kunst og videnskab for menneskeheden. Udtrykket "naturopati har udviklet sig for nylig, men de filosofi og forskellige metoder til behandling er gamle. Det blev praktiseret i det gamle Egypten, Grækenland og Rom.

Dr. B. Benedict Lust (1872-1945) anses for at være far til naturopati. I Tyskland de avancerede metoder til naturpleje opstod, da Vincent Priessnity etablerede den første hydropatiske etablering. Dette viste sig at være en stor succes, og tanken om at kurere uden brug af narkotika spredt over hele verden, og mange udøvere fra hele verden blev hans disciple og studerende. Senere hele områder af behandlingen var dækket under ét navn "naturopati".

Det vigtigste base af Nature Cure er, at mennesket selv er født sund og stærk og ved at leve i overensstemmelse med naturens love, han kan holde sig i form og bøde. Selv om der er en arvelig lidelse det kan fjernes ved en person, ved at sætte den bedste udnyttelse af de naturlige agenter for helbredelse. Han kan ændre og vedtage en sund livsstil. Sunshine, frisk luft, motion, ordentlig kost, afslapning, positiv tænkning, ordentlig mentale indstilling sammen med meditation og bøn, alle af dem spille en vigtig rolle for at holde en sund sjæl i et sundt legeme og forebygge sygdom.

Hvis den naturlige naturlove overtrædes så det giver anledning til sygdom. Dette er den grundlæggende teori bag naturopati. Dette fører til uregelmæssigheder af blod, forstyrret fordøjelsessystem og ophobning af affald og giftstoffer, som igen udøver et tryk på nyrer, lunger, tarme og hud. Mentale og følelsesmæssige forstyrrelser også tilføje til det problem, som forårsager ubalance af vital elektrisk felt, inden for hvilket cellestofskiftet tager sted producerer affald og giftstoffer. Der er fire grundlæggende principper, som danner den overordnede baggrund af naturopati:

Den første grundlæggende princip i naturen kur er, at alle sygdomme i almindelighed er på grund af den samme årsag, nemlig ophobning af affald og uroligheder i systemet. Hos raske personer disse kropslig affald elimineres gennem et velfungerende organer, men i usunde personer disse giftstoffer hober sig op i

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.