*   >> Læs Uddannelse artikler >> health >> diet nutrition

Nogle High Fiber Foods Medtag et vigtigt næringsstof du brug Daily

Det er ingen forbløffende åbenbaring, som du har brug for en tilstrækkelig forsyning af højt fiber fødevarer for optimal sundhed og nogle fiber rige fødevarer giver et stof, som du har brug for hver dag; FOS. Nu vil du lære om FOS; hvad det er, hvor du kan få det, og hvorfor du har brug for det på en regelmæssig basis.

FOS er den accepterede forkortelse for "fructooligosaccharid". Disse er komplekse kulhydrater, eller sukkerarter, der findes naturligt i høje fiber fødevarer såsom løg, hvidløg, porrer og havre. Et kendetegn for FOS er, at det hjælper kroppen komponere sine egne positive bakterier i fordøjelsessystemet. Dette er, hvad der menes med udtrykket "probiotisk". Det er det modsatte af et antibiotikum, som ikke blot udrydder de ugunstige bakterier i fordøjelsessystemet, men kan også dræbe nogle af de sunde bakterier, som du har brug for.

En af grundene, du har brug højt fiber fødevarer med fructooligosaccharid på en regelmæssig basis er at tilskynde udviklingen af ​​nyttige bakterier, såsom acidophilus, bifidus, og Faccium. En anden er at optage næringsstoffer fra alt, hvad du spiser mere effektivt. De fleste højt fiber fødevarer kun feje tarmene, men FOS også hjælpemidler fordøjelsen ved at hjælpe til at øge optagelsen af ​​næringsstoffer gennem tarmvæggene. Derudover kan man være i stand til at reducere dårlig kolesterol og triglycerid ved at fange fedt og kolesterol i tarmkanalen, så de kan vaskes væk mere effektivt med andre højt fiber fødevarer.

FOS er effektiv til at hjælpe med assimilering af komplekse kulhydrater, hvilket gør dem længere varig, hvilket er godt for at skabe mere energi samt blodsukker forvaltning og et fald i trang til slik. Fructooligosaccharid fra højt fiber fødevarer kan medvirke til at reducere gær infektioner, Candida, eller oppustethed og giver en naturlig måde at håndtere symptomer på forstoppelse, irritabel tarm syndrom (IBS) eller lactose intolerance. En anden ting at være opmærksom på om FOS er, at det bliver brugt i alle naturlige, lave kalorieindhold sødemiddel erstatninger til erstatning kunstige sødestoffer og forarbejdede sukker.

Hvordan får man FOS i din kost på et tilbagevendende basis? Spiser nok højt fiber fødevarer såsom havre, rug, cikorierod, eller hvidløg. Desværre, det er ikke den slags fødevarer, at den gennemsnitlige person spiser almindeligt nok til grundigt at opleve fordelene ved fructooligosaccharid. Heldigvis med nutidens avancerede højt fiber fødevarer

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.