*   >> Læs Uddannelse artikler >> health >> diet nutrition

Hørfrø hemmeligheder og helbredelser

Hørfrø indeholder en stor mængde omega 3 og omega-6-fedtsyrer. Det er en stor supplement til føje til dit liv. Du tager hørfrø, enten kapsler eller spiseskefuld hørfrøolie. Find det på ethvert supermarked i afsnittet vitamin. Du kan bruge hørfrøolie med olivenolie som dressing over din salat. Der er også formalet hørfrø som føjes til salater, yoghurt, korn, havregryn, grøntsager og bruges, når bagning muffins og pandekagedej. . Ground hørfrø kan findes i en anden del af supermarkedet

Her er nogle af fordelene:

1. Hørfrø giver stor sund hud og fungerer godt i at behandle hudproblemer såsom eksem, psoriasis. Fordi hørfrø har Omega 3, kan det beskytte huden mod skader fra solen. Du kan fordøje hørfrøolie og i kapselform eller anvende det direkte på huden.

2. Hørfrø fremmer væksten af ​​sunde negle, hår, stærkere tænder og knogler og virker meget godt med leddene og nogen, der har gigt.

3. Hørfrøolie kan styrke immunforsvaret, gavne reproduktive system, forbedre hjerte-kar-system ved at forhindre arterier fra at blive hærdet og det også fastholder nervøse og kredsløbssystemet.

4. Det hjælper lavere kolesterol, forebygger blodpropper, reducerer risikoen for hjertesygdomme, sænker blodtrykket og beskytte dig mod enhver, brystkræft, tyktarmskræft og prostatakræft. Det hjælper også med eventuelle prostata problemer hos mænd.

5. Det kan reducerer også hedeture hos kvinder, menopausale symptomer og hjælpemidler i menstruationskramper.

6. Det er også godt for mennesker med diabetes, stabilisere deres blodsukker.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.