*   >> Læs Uddannelse artikler >> health >> diet nutrition

Sådan Endelig Overcome Binge Eating

Denne lørdag var en ferie her i USA. Det var den 4. juli, fuld af familie, venner, fyrværkeri og (selvfølgelig) opfedning fødevarer.

Hvis jeg skulle gætte, ville jeg sige, at langt de fleste af jer ikke vedligeholde din rå mad kost.

Undskyld, hvis jeg synes også barsk. Men lad os se det i øjnene, hvilket gør * eventuelle * kostændringer er hårdt arbejde! Dette gælder især for dem af os, er kendt for at binge spise.

Mens jeg ikke længere kæmpe med binge spise eller trang, jeg ved, hvordan fysisk * og * mentalt dræner det kan være. Jeg ved også, hvad det tager at besejre disse trang til gode.

På dette notat, her er de 3 vigtigste skridt, du kan tage for at bekæmpe dine kogte mad cravings og endelig overvinde binge spise.

# 1: Du må ikke slå dig op

Du er nødt til at sætte denne lille side-trin, eller nogen slankekure "faux-paus", i perspektiv. Bare fordi du spiste noget mad, du har placeret på din frække liste betyder ikke, det er slutningen af ​​verden. Det er bare mad!

Tænk over det på denne måde. Du opretholde en sund rå vegansk kost i 2 uger lige ... tonsvis af frugt, nærende veggies, begrænset fedt, osv Derefter skal du deltage i en cookout for Independence Day. Du er fast besluttet * ikke * at spise noget kogt. Men, åh mand, at cornbread ser sooooo godt. Du bestemmer bare en lille nippe vil ikke dræbe dig. En nippe bliver en mundfuld, bliver en mundfuld 3 face-fulls, osv

Før du ved af det, føler du ubehageligt fyld, piss offed, og skyldige.

Og alt dette i span på blot et par minutter. Sammenligne disse minutter til hele 2 uger du boet rå og sund. Ikke meget af en sammenligning, hva?

sætte altid tingene i perspektiv. Genkende din beslutning (du vælger at spise for meget, er det ikke ske for dig) for, hvad det var, lære af det, og gå videre

# 2:. Være fast i dine beslutninger

Mens er det vigtigt at være let på dig selv, når du afviger fra din kost, er det også vigtigt at være fast i din beslutning om at gå rå at forhindre yderligere binges. Du er nødt til at forstå præcis, hvorfor du er at afstå fra visse fødevarer og være helt sikker i dine grunde.

Gør dette fra Hent gå, vil gøre det meget vanskeligere at retfærdiggøre at spise disse forbudte fødevarer.

En glimrende måde at lette dette er at lave en liste over dine rå grunde. Medtag kun de årsager, der faktisk vigtigt for dig, ikke dem, som du mener bør være vigtigt.

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.