*   >> Læs Uddannelse artikler >> health >> diet nutrition

Fordele af fiskeolie til Fitness og Health

Fordele af fiskeolie til fitness og sundhed

Når ordene fedtstoffer nævnes, sundhedsbevidste individer tendens til at køre for dækning. Hvad de ikke indser er, at der er gode fedtstoffer og dårlige fedtstoffer. Komplet undgåelse af indtagelse af fedtstoffer ville faktisk være skadeligt - end gavn - for deres helbred

Sandheden om fiskeolie

Essentielle fedtsyrer skal altid være en del af vores daglige kost. - uden dem, vi tager et skridt tættere på vores dødsfald. Essentielle fedtsyrer er opdelt i to familier:. Omega-6 fedtsyrer og omega-3 EFAS

Selvom der er kun meget små forskelle at skelne de to grupper af essentielle fedtsyrer fra hinanden, undersøgelser har vist, at alt for meget indtagelse af omega-6 fedtsyrer kan føre til betændelse, blodpropper og tumorvækst. Den gode nyhed er imidlertid, at det modsatte er tilfældet for omega-3 fedtsyrer. Omega-6 fedtsyrer findes i vegetabilske olier, mens omega-3 fedtsyrer kan findes i fiskeolier blandt andre fødevarer.

Omega-6 vs. Omega-3

Læger og forskere er af samme mening, at årsagen bag stigende tilfælde af hjertesygdomme, forhøjet blodtryk eller højt blodtryk, fedme, diabetes, for tidlig aldring og visse former for kræft er ingen anden end en ubalanceret indtag af omega-3 og omega-6 fedtsyrer.

Som nævnt tidligere, omega-6 fedtsyrer findes i vegetabilske olier. Dette omfatter, men er ikke begrænset til majsolie og sojaolie, som begge indeholder store mængder af linolsyre. Omega-3 fedtsyrer på den anden side findes også i marine plankton og valnød og hørfrø olier. Det bør være væsentligt at notere sig, at fede fisk og fiskeolier indeholder eicosapentaensyre (EPA) og docosahexaensyre (DHA), fedtsyrer, er blevet observeret til at give mange fordele for den menneskelige krop. I begyndelsen af ​​1970'erne, har en undersøgelse om Grønland eskimoer afslørede, at en af ​​de vigtigste grunde til, at de sjældent lider af hjertesygdomme er på grund af deres høje fedtindhold kost (hovedsagelig består af fisk).

De to essentielle fedtsyre syrer, EPA og DHA, er også nyttige i at forebygge atherosclerose, hjerteanfald, depression og forskellige former for kræft. Fiskeolie suppleret mad har også vist sig at være nyttige i behandling af sygdomme som leddegigt, diabetes, Raynauds sygdom og colitis ulcerosa.

Andre fordele ved fiskeolie

Der er mange flere sygdomme og situationer hvor indtagelse af fiskeolie har vist sig at være betydeligt

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.