*   >> Læs Uddannelse artikler >> health >> diseases conditions

Epilepsi hos børn

co-morbiditet, der ofte sker i børn A.L. tab af opmærksomhed /ADHD problem, cerebral parese (CP), og overvægt i fælles kan forårsage til udseendet af mere komplicerede problemstillinger, i modsætning til ingen komorbide epilepsi.

"For at forældre har brug for at fokusere på disse komorbide spørgsmål, og straks søge råd fra fagfolk, at være i stand til ledelsen skabelsen og dens effekt, "

Epilepsi er en ganske risikabel tilstand, kan epilepsi påvirke nogen uanset alder og form for sex.good ungdommelig og gamle, mænd og damer, velhavende og utilstrækkelig kan overfaldet af en tilstand kendt som Epilepsi epilepsi.because denne betingelse er en betingelse, rammer neurologiske system, der kan forårsage hurtige hits og regelmæssigt ikke reasoned.virus epilepsi er ganske udfordrende for dioagnosa anak.because især i børn kan ikke afsløre, hvad de feeled.so vi som mor og far skal være opmærksom på at fastholde barnet.

for at vi skal kende de tegn på epilepsi hos børn fra nu, så vi er hurtige i at handle for børn i epilepsi.apabila betingelse af epilepsi hos børn er ikke øjeblikkeligt styres nemt vil resultatet i kid stand til forstå, udstede aktioner vil divergere, og offentlige forbindelser, så disturbed.by derfor foreslår vi til jer, der har børn, der skaber epilepsi snart afsluttet med syltetøj Gamat naturlig medicin, om Gud vil Gamat marmelade er effektiv for betingelse epilepsi.segera epilepsi, der rammer håndtere din dreng med naturlig marmelade gamat.Untuk naturlige medicin købe tegn på epilepsi hos børn med marmelade Gamat kan komme i kontakt med os ved blot at klikke konceptet Gamat en nu. at kende de tegn på epilepsi hos børn se beskrivelse nedenfor.

Nogle symptomer hos børn Epilepsi

A. Ledige syn blik

Hvis familien afslutte deres handlinger og endda drømme , arm eller gå af et barn kan synes fattige, forbliver beslaglæggelse gamle kejang.orang waspada.karena det er en manifestation epilepsi.nah Efter beslaglæggelsen stopper (tage stilling inden for tredive et par øjeblikke til et minut) børn vil ikke genkende, hvad havde indtraf.

2. Tilbagetrækning fører til kramper Komplet (Total kramper)

Disse anfald er de mest alvorlige anfald. fordi de hele anfald vil få barnet til at falde til jorden, og mangler en overordnet kesadaran.Kejang normalt driver omkring 2 til 5 øjeblikke. Under anfaldet tog placere kid system vil være fast og ikke ryste terkendali.Anak kan komme unglued af hend

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.