*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> balloons

Hvordan man opbygger en Mini Hot Air Balloon

Når det eneste vellykkede menneske-transporterer flyvende køretøj i eksistens, varmluftsballoner er i dag brugt mere for fritidsaktiviteter end for egentlig transport. Den grundlæggende videnskab bag varmluftsballoner er forskellen i densitet mellem kold og varm luft. Luft, der opvarmes ved hjælp af en brænder eller anden flamme eller varmekilde fylder en stor stofpose eller konvolutten, og denne opvarmede luft forårsager ballonen til at stige. Den opvarmede luft får ballonen til at stige, fordi den opvarmede luft i ballonen er mindre tæt end den relativt koldere luft i rummet.

Det første skridt i opbygningen af ​​din egen mini luftballon er at købe noget, der kan fungere som de vigtigste "ballonen" eller konvolut. Du kan enten bruge en pose renseri eller en lille affaldssæk. En pose fremstillet af et ikke-brændbart materiale foretrækkes, men som varmekilde vil være en god afstand fra posen ved hjælp af en plasticpose bør ikke være for meget af et problem. Den vigtigste ting, du bør sigte efter en taske, der er så let som muligt.

Når du finder en taske, skal du lave en holder til din varmekilde, det være sig stearinlys, brændende vatkugler eller bare en lille gasbrænder. Denne holder kan være fremstillet af et letvægts pap - lighteren bedre - og fastgjort til posen med snor. Du skal være sikker på, at holderen og varmekilden sidder en god afstand (omkring en fod) væk fra posen for at forhindre det fra fangst brand eller smelter. Den nemmeste varmekilde til at bruge er et par fødselsdag stearinlys knyttet til pap indehaveren. Antallet af fødselsdagslys, du bruger, vil afhænge af hvor tung din hele luftballon er og bør justeres i overensstemmelse hermed, indtil din ballon svæver, når lysene er tændt

Når du endelig får din ballon til at stige af sin egen overenskomst efter tweaking den mængde varme, der genereres ved din varmekilde og vægten af ​​hele ballon, bør du sikre dig, at du holder øje med, hvor din ballon fluer. Dette skyldes, at flammerne, der opvarmer luften i din luftballon er brandfarligt og kan være meget farligt, hvis din ballon lander på en græsplæne, træ eller tag et eller andet sted. Der er også en risiko for, at din ballon kan antændes, mens luftbårne, hvilket betyder, at du nødt til at være endnu mere opmærksomme, især hvis det materiale, konvolutten er lavet af et brændbart materiale.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.