*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Call Of Duty Black Ops 2: Mus og Pad SteelSeries Collector

Det er helt normalt at stille dette spørgsmål, fordi Hollywood kost er ikke uden skadelige virkninger

I 1981, en artikel offentliggjort i Journal of. American Medical Association rapporterede farerne ved regimets originale Beverly Hills med bivirkninger såsom diarré, feber, muskelsvaghed og fald spændinger, der kunne føre til den samme døde.

The Hollywood systemet som udelukkelse kost kan føre til fejl og mangler, og forårsage generel træthed.

Det er især manglen på protein, der skal understreges, fordi denne klasse af essentielle fødevarer er helt udelukket i mindst 10 dage, og vil forårsage tab af muskel, der vil danne grundlag for en yo -Yo fænomenet afmatning Metabolisme. Faktisk vil den brænde muskelmasse parallelt med fedttab. Når du stopper kosten, vil du tage den pounds tabt og lidt mere af, hvad for at blive overvægtige i løbet af de måneder ...


Selv om den nye Hollywood-systemet indeholder flere næringsstoffer end den oprindelige plan, kost indeholder for meget frugt. Den øgede risiko for diarré, hvilket kan føre til dehydrering og underernæring. Derudover har ingen undersøgelse vist, at kombinationen af ​​fødevarer anbefalet af Mazel er effektiv.

Regime fører til TCA

Regime Hollywood eller Beverly Hills kost oprindelsesland er ingen tvivl effektive, men til skade for sundheden . Derfor bør det ikke følges på langt sigt.

Denne type kost eller afledte versioner såsom grapefrugt eller ananas kost kan føre til spiseforstyrrelser (TCA) såsom anoreksi eller bulimi. Disse omfatter unge, der kan være påvirket af mange amerikanske stjerner, der vedtager og fortaler ekstrem tynd gennem holdning Pro Ana. Husk, at en person lider af pro ana spiseforstyrrelser, anoreksi eller anoreksi for at blive slankere end magert, en måde for at dø langsomt ...

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.