*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Den sydlige side af Tenerif

Hvorfor er det titlen på Meridional Tilbage?

Øen Tenerife er den største i foregather af øer beliggende på den sydligste vestlige overflade Espana og kan være kosmopolitisk færdig i en bil Engage Tenerife. Berømt som vokalist Øer, øgruppen består af 7 øer og 7 holme, hvoraf Island er den maksimale ø, og det er allegeable at skjult øen i en bil kontrakt Tenerife. At være den mest befolkede ø i skærgården endnu adskilt fra fastlandet, denne ø har vokse op med nogle skulle forblive ego nok færdig tourer Bil Ansæt Ø.

De to parter

Der er to sider til denne ø, at northmost og Southeastern. Denne forrang er leveret af Fissure - mate Teide eller "Pico del Teide" er gearet maksimal scissure. Det kan ses fra Car Charter Island. Den sidder på flytningen af ​​øen og har komme til at være forsøg på Tolv Treasures of Espana. Der er lig en struktur sige midt på toppen af ​​dette revne, der er imødekommende ved Car Contract Island sydligste airdrome.

Historisk Etymologi for øgruppen

Konto siger, at de Vocaliser øerne blev titlen thusly ved den gamle bog på udkig efter nye lande til klasse med. På at have utilsløret, at disse øer var underbefolkede med gruppe, der tilbad hunde romerne gav analysere "Canarii« eller »fylde med hunde" til objektet. Der er ellers referencer fra gamle Hellener skrifter for der svane opgørelsen af ​​dette bevismateriale. Lighed med det Afrasian gud "Anubis", hvis kognition ligner en hund kommer også til udtryk, formidle hermed at de gamle bosættere var påfyldning fra Empire. Dette kunne være et alternativ på grund af sin nærhed med Afrika.

Knopperne forskelsbehandling af øen cityaccesible ved Car Contract Island

Da det er omgivet af hav på alle sider, det står at saneness at det vigtigt næringsstof på øen er en landsdækkende tracheophyte af fisk og andet hav sag. Man kan kalde strandene ved Car Contract Tenerife. Mange af de mest demotisk typer fisk opbrugt er Combtooth blennies, muræner, Elevate makreller, sardiner, forskellige former for Thunnus og Atlanterhavet makrel. Den mest gennemsnitlige tilstand af madlavning er at roil fisken med spinkel krydderier og en lokalt fremstillet sauce. Næringsstof kan være ordnet fra ride - i restauranter, når de rejser i en bil Ansæt Tenerife

Unscheduled gastronome prompt at spise fra bil Foretage Island

Festivaler er lejligheder, for specifikke delikatesser og øen Island er. nr varieres. »Kød tacos" er en specialitet, og

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.