*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Sådan Bliv en bedre Skak Player

:

Lær at spille skak

 1. Deltag i en lokal skakklub
  . Være social og gratis med skak. Du må ikke gøre dig selv føler sig godt ved at spille folk, der klart er værre end dig. Hvis du er nødt til at gøre dig selv føler sig bedre efter et tab, skak er ikke spillet for dig.
 2. Lær værdien af ​​stykkerne
  . En bonde er værd ét punkt. Riddere og biskopper er værd tre point hver. En Rook er værd fem point. En dronning er værd ni point.
 3. Du må ikke ofre materiale, medmindre du har en klar sejr. For eksempel ikke ofre en ridder til en konge sideangrebet, medmindre du er sikker på at du kan vinde.
 4. Det er ikke en fordel at handle en biskop (værdi 3) og en ridder (værdi 3) til et tårn (værd 5), og en bonde (værdi 1), fordi Knight og biskop er mere magtfulde end en Rook og bonde vil ikke komme i spil indtil slutningen af ​​spillet.
 5. udvikle Altid biskopper og riddere
  . Bønder er overused og strukket, og ofte udviklingslandene stykker ikke bliver udviklet. Derefter vil din modstander plejer at lægge en biskop gennem din bonde struktur.
 6. Flytning for mange bønder svækker castled konge side og åbner dig op for at angribe. Flytning for mange bønder normalt vil svække din slutspil bonde struktur.
 7. Forstå hvordan du spiller
  . Der er to primære måder, som folk spiller. Nogle har et stærkt forsvar, og aggressive mennesker, der bruger denne stil kan være utroligt dødbringende. Den anden type udnytte. De øjeblikkeligt gribe fat i nogen fejl, at deres modstander gør, udvikler hurtigt og forlader med en åben position. Er heller ikke bedre, selv om den vigtigste befolkning er mere robuste, at kapitalisere.
 8. Det er lettere at angribe end at forsvare. Nogle kan lide at spille gambitter, hvor de ofrer en bonde for at få et angreb, fordi de finder, at de vinder en højere procentdel af spil
 9. Indtast din første turnering
  . Gå der følelse som du kommer til at sparke røv i denne serie af spil. Glem rating. Glem scoringer. Bare komme ud og spille det bedste du kan, er det en selvopfyldende profeti.
 10. Få en rivaliserende
  . Find nogen, der er bedre end dig, og "konkurrere" mod dem. Afspille dem. Gå til turneringer, som de gør. Langsomt vænne sig til deres spillestil og bruge det imod dem og andre mennesker. Tænk ikke på denne "rival" som nogen til at gøre det bedre end. Du må ikke slå dig op, hvis du taber. Spille dem igen. Og igen. Og igen. G

  Page   <<       [1] [2] [3] [4] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.