*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Den Mechwarrior Collectible Miniatures Game

En af de seneste inkarnationer af dette spil er at forenkle gameplay. i 2000, WizKids licens til BattleTech universet og produceret deres egen linje af miniature figurer. De brugte deres patenterede CLIX baser på dem. Resultatet er Mechwarrior: Dark Age. De Clix baser indeholdt alle de oplysninger, der anvendes til en spiller brik i spillet. Spillere var ikke forpligtet til at foretage en lang række bøger og kosttilskud udover de terræn stykker og spille stykker. Regler var indeholdt i en lille pamflet. Endvidere Clix systemet befriet spiller fra at bruge hex kort. Dette betød, at en relativt flad overflade kunne tjene som et spil bord. I en knivspids, ville spillerne spille over bænke og borde med soda dåser for terræn. Denne brugervenlighed gjorde spillet tilgængeligt for nye spillere.

Gameplay

Mechwarrior fortsætter som en konventionel miniaturer krigsspil. De brikker kunne flyttes over hele linjen og afstand målt med en lineal eller målebånd. I kamp spilleren havde brug for at se på de angreb eller forsvarskapacitet trykt på basen og roll terninger for at afgøre succes. derudover stykker havde særlige beføjelser, som tillod dem at udføre forskellige manøvrer såsom en hurtig retræte

Heat Dial

For de gigantiske Battlemechs der var en ekstra skive:. Heat Dial. Det var en tilpasning af et nøglebegreb i Classic BattleTech - din mech kan overophede. Ekstra hede gjorde battlemechs mindre effektive. For meget varme kan få dem til at lukke helt ned. Heat urskive viste, hvad Sanktioner Mech tog på forskellige varme niveauer. Når det rammer maksimum, mech lukker ned, effektivt at tage det ud af spillet.

Seneste udvikling

Med købet af WizKids af NECA skæbne tallene baseret spil er ukendt. For nu, ejerne af varemærket, NECA har ikke annonceret planer for spillet. Dog Mechwarrior minatures fansider har affyret op. Nogle spilfirmaer har erhvervet licenser til bestemte versioner af universet. Katalysator-spil, for eksempel producerer materiale til Classic Tabletop spil samt rollespil.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.