*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Om Mahjong Board Game

Formålet med Mahjong er for spillere at samle egnede eller relaterede grupper af fliser, der udgør visse stærke hænder, eller "melds" for at vinde.

Opsætning

Trin 1

Beslut siddepladser positioner med rullende terninger. Der bør være fire spillere. Den højeste kast sidder i den østlige ende af bordet, med den næsthøjeste kast sidder i den næste plads i urets retning. Den næsthøjeste rulle sidder mod syd, også kendt som den tredje sæde mod vest.

Trin 2

Etablere hver spillers mur af fliser ved at blande brikkerne med forsiden nedad på bordet. Hver spiller skal hente deres egne fliser samtidigt, 36 fliser per spiller. Hver spiller stakke sine fliser, med forsiden nedad, to lag højt i en væg-lignende formation, indtil alle fire vægge danner en firkant i midten af ​​bordet.

Trin 3

Tegn fliser fra vægge indtil hver spiller har mindst 13 fliser. Gør dette ved at starte med den østlige afspiller, og have hende kaste terningerne. Nummeret på terningerne dikterer antallet af fliser spilleren skal tage fra væggen til hendes højre. Dette bør gøres, indtil hver spiller har mindst 13 fliser og højst 16. Hvis terningerne rulle instruerer en spiller til at tage en række fliser, der ville efterlade ham med mere end 16 brikker, bør de ekstra fliser kasseres ind i midten af bordet.

Playing Game

Trin 1

Igangsætte og fuldføre en fuld sving ved at trække en brik fra væggen til højre og kassere en flise fra din væg ind midt på bordet og placere den med forsiden opad. Du har også mulighed for at vælge din flise fra bunken af ​​kasserede fliser i midten af ​​bordet.

Trin 2

Saml og erklære en "meld" ved at indsamle fliser, der danner enten en "chow", "Kong", "øje" eller "pong". I de fleste tilfælde vil dette betyde, at du har samlet fliser af samme værdi eller kulør, eller at gøre op nogle fortløbende rækkefølge. A "chow" er en sammensmeltning består af tre fliser, der bærer fortløbende numre; en "pong" er en sammensmeltning af tre fliser af samme værdi; en "øje" er sammensat af to identiske fliser og en "kong" består af fire identiske fliser.

Trin 3

Vind ved at være den første til at samle tre melds og kassere resten af dine fliser. Du kan kassere fliser ind i midten af ​​bordet, som du ikke ønsker, og andre spillere kan hente disse fliser på under deres tur, men vinderen er den, der kan danne en tre melds og kassér alle overskydende titler.

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.