*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Er Computere Bedre til skak end en Grandmaster?

Lærde generelt enige om, at skak begyndte i det nordlige Indien, i omkring det sjette århundrede, måske tidligere, og dengang blev det kaldt Chatu-ranga. Spillet bredte sig til Persien, så hele den arabiske verden, og endelig i det niende århundrede, til Europa. I vest, fire af de seks grundlæggende skakbrikker, kongen, ridderen, tårnet og bonden, var blevet fastsat på tidspunktet for korstogene. Ved slutningen af ​​det femtende århundrede, havde dronningen og biskoppen gennemført moderne spil.

Garry Kasparov var den bedste spiller af sin tid, verdens stormester, da han tog på IBM supercomputer Deep blå, i begyndelsen af ​​1997. Han havde en meget vred reaktion, når han tabte, og sagde, at givet en anden chance Han ville sikkert slå det. "Det eneste mål i skak er at bevise din overlegenhed over den anden fyr" Kasparov sagde, "Jeg mener din modstander skal destrueres, fuldt ødelagt." Siden blive en verdensmester, havde han aldrig mistet en multi-spillet kamp til nogen, så du ville ikke acceptere ham til at være elskværdig om tabet til en computer.

Hvad computere gør godt, er at beregne, og skak er et spil af beregningen. Antallet af forskellige mulige træk i et spil er faktisk ubegrænsede, da brikkerne kan flytte rundt med hverken modstander ønsker at tabe et stykke. Et spil mellem to stormestre varede i seks måneder, og blev kaldt fra og erklærede uafgjort, på rådgivning fra læger. Computere kan være bedre på nogle ting, men lad os håbe, at de har deres begrænsninger, forårsage, hvis de videre i dette tempo, vil der ikke være behov for mennesker at gøre noget som helst.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.