*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Bamboozle Regler

Vælg hold
Vælg to hold af spillere og vælge en person fra hvert hold til at gå først. Har nogen udover de valgte spillerne bruge bogstavet shaker for at få de fem bogstaver, der skal bruges til den runde. De valgte spillere skal ikke se bogstaverne, indtil timeren startes.
Opret ord
starte timeren og placere bogstavet shaker, hvor de to udvalgte spillere kan se bogstaverne. De udvalgte spillere har indtil timeren løber ud for at komme med ét ord for hvert bogstav. Hvis der er en tom terning, hver spiller afgør, hvad brev hun ønsker det at repræsentere. Du må ikke oplyse det andet hold, hvad brev du vælger!
Exchange lister
Afslut alle ord, som du i øjeblikket er ved at skrive, når timeren er ude, men du kan ikke skrive andre ord, uanset om du har skrevet alle fem ord. Dernæst de to spillere, der skrev ordene udveksler lister med hinanden. Pas på ikke at vise nogen andre ord!
Gæt de ord,
tilfældigt vælge et hold til at gå først. Udgangspunktet Holdet har ikke nogen fordel. Start timeren. Personen på den valgte hold med ordlisten skal forsøge at få hendes team at gætte ord skrevet på listen. Spillere har to muligheder for, hvordan at få deres hold til at gætte ordene. De kan give verbale spor, eller handle ud ordet, svarende til et spil stavelsesgåde.
Points
Award 1 point for hvert ord, der er gættet korrekt fra verbale hints. For hvert ord, der er gættet korrekt fra kun gestus, tildele, at hold 2 point. Du behøver ikke at bruge den samme metode til hvert ord. Du kan vælge at handle ud to ord gennem fagter og de andre tre gennem verbale antydninger. Hvis personen giver fingerpeg siger en del af ordet, det andet hold får 1 point og ordet er skipped.Once timeren løber ud, tilføje de relevante punkter til holdets score.
Gentag
Gentag med den andet hold, og vælg derefter yderligere to spillere til at konkurrere, indtil hver spiller på begge hold har haft en tur.
Vinder
første hold til at nå 30 point, vinder spillet!

Hvis du vil deltage Bukisa som en forfatter i min udgivelse netværk du klikke nedenfor:

http: ///slutte /23377

For mere arbejde af mig du læse:

" Hvordan forhandle en lavere løn-Off af kreditkort gæld?
"---> http://ow.ly/2rZr5

" Hvordan at tjene penge ved at sælge livsforsikring From Home
"---> http://ow.ly/2rZDy

" Hvordan man starter en Gæld Management Forretning
"---> http://ow.ly/2rZI6

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.