*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Dungeons And Dragons- Adventure # 2

Baggrund:. Wilhelm Maise er et hukommelsestab-ramte konge, der er taget ud af kraft af den onde troldmand Amar

eventyrere har netop afsluttet den start eventyr og efter hjemkomsten til gammel mand Jenkins i Harken, beslutter de at fastsat for Menethil, en by på kanten af ​​Nel søen på jagt efter mere eventyr. Byen er en stor by med en travl markedsplads. Pc'erne er tvunget til at gå ned markedspladsen vej på vej til overalt, og på deres vej de konfronteres med en Wilhelm Maise, en entusiastisk sælger, der forsøger at sælge pc'er en nyttig, men mistænkelig post:

Almægtige ler 600gp

Anvendelse:. gælder element til ethvert objekt, og det er magisk forseglet for evigt, indtil anti-almægtige ler anvendes

"Syg af de magiske obligationer mangel efter en uge i brug? Træt af ting, der kommer fra hinanden på det mest ubelejlige tidspunkter? Hej, jeg er Wilhelm Maise her med en fantastisk produkt: Almægtige ler! Brug ikke almindelige lim, du ved, at de ikke virker. Med den grønne og hvide teknologi Almægtige Clay, har alchemically limning to stoffer aldrig været lettere! Bare skære det som dej, ælte, og anvende. Selv den stærkeste af trolde kan ikke bryde obligationen. "Maise giver derefter de to stykker træ, han har netop bundet sammen foran pc'erne til hans trold medskyldig Mok, og så prøver han oprigtigt at trække det fra hinanden, men ikke er i stand . "De fleste af den tid, jeg ville sige et rør til 600gp, men hvis du siger ja nu, så vil jeg ikke kun dobbelt, men TRIPLE tilbuddet:. 3 rør af almægtige ler til 600gp"

  1. De pc'er tage tilbuddet, og i den lille snak foretaget, mens transaktionen finder sted, Maise laver en omtale af sine produkter at blive stjålet af den nærliggende angreb af gnolls, og spekulerer på, om de eventyrere muligvis kunne hjælpe ham ud.
    < li> De pc'er afviser tilbuddet, og Maise passerer ud lige foran pc'er; hvis de tager ham til hospitalet, sygeplejersken gør ildevarslende kommentarer på hans tilstand, hans manerer, og hans nylige flytning til Menethil. Han er okay, men bevidstløs for en tid. Sygeplejersken noterer sig også, at han mumler »Darn gnolls ... altid tage mine fantastiske produkter ..." og så han følger med en højt "Noooo!« Hun bekymrer at det kan være Gnoll magi og at kun død af caster vil ende effekten af koma.

    En eller anden måde, de pc'er pegede i retning af Gnoll hulen, hvilket er en halv dagsrejse mod øst. Pc'erne er informeret om, at hulen selv er ikke

    Page   <<       [1] [2] [3] [4] [5] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.