*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Er Dungeons and Dragons sataniske?

Helt ærligt, jeg er forbavset dette spørgsmål stadig kommer op. Jeg var under indtryk 1980 næsten 30 år siden, og det var da netop denne mani var på sit højeste. Sikkert vi har fået bedre, mere moderne mål at sigte efter i dag end et papirbaseret spil fra 1970'erne. I den digitale tidsalder, helt sikkert uvidende mennesker bør være anklagende ting som World of Warcraft for at være sataniske? Gå få et kig, det har fået dæmoner rædsler.

Det er lige så mærkeligt fordi normalt, disse særlige typer af fordømmelser tendens til at køre deres kursus i løbet af et par år. Jeg tror ikke, nogen er særligt regnskabsregulativet om Harry Potter-serien er sataniske længere, og Golden Compass hysteriet synes at have lagt sig siden filmen. Før Dungeons and Dragons, det var heavy metal, og rock and roll før denne. For ikke at nævne den korte flirt Amerika havde med at forbyde alkohol. Der er en lang, lang tradition for at fordømme ting, som andre mennesker kan nyde i kristen historie, til og med fejrer jul på et eller andet tidspunkt.

Er vi herunder andre bordplade Role Playing Games øvrigt? Er Games Workshops Warhammer produkter så tilbøjelige til at snare din sjæl? Sikkert Chaosium s Call of Cthulhu RPG er langt mere tilbøjelige til at køre dig sindssyg? Hvad med de spillere, der udtænke deres egne spil-systemer? Skal vi se på at forbyde blyanter og papir? (Må ikke fortælle mig, det har ikke krydset nogle højreorienterede Christians sind.)

Og godt, ærligt. Overvej dette. Du er den ultimative udformning af det onde. Du har brug for en måde at trække uskyldige unge ind i din rækkevidde. Er det bedste du kan komme op virkelig at komme til at sidde i deres kældre rullende terninger? Jeg har ingen tro på djævelen eksisterende til at begynde med, men vi taler om den mytiske væsen, der startede krigen i himlen, som gjorde oprør mod sin skaber, der er beregnet til at have brugt århundreder er den bane af menneskeheden. Jeg ikke havde indset at han var virkelig betød at være, ja, lidt lort, formoder jeg. Det mest latterlige superskurk i tegneserie historie kunne komme op med en bedre skør kule ordning end dette. Ifølge Wikipedia, har mindst 20 millioner mennesker i verden spillet spillet. Og alligevel mindre end 1% af befolkningen krav USA for at være satanister. Meget, meget mindre end 1%. Skal vi virkelig skulle frygte en enhed med sådan en dårlig succesrate?

Endelig har du nogensinde mødt en typisk Dungeons and Dragons-spiller? Uden at

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.