*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Alt, hvad du ønskede at vide om Dungeons & Dragons (men var bange for at spørge) Del I - Historie

Da de tidligste dage af menneskets eksistens, har mænd smedet fremad i at opfinde sport og spil til både morskab og konkurrence. Hvert spil siges at have stammede fra behovet for at flygte, at det er nødvendigt at være noget eller foregive at være noget, som man ikke er eller ikke kan være på grund af nogle fysiske eller psykiske begrænsninger. Som tiden skred frem, blev det spil meget mere intens og brækkede bortset fra sport som noget, man kan forfølge på en dag, hvor på grund af nogle faktor eller det andet, man er i stand til at udføre i en sport. Spillekort var de tidligste forgrunden-løbere af themodern brætspil. Den enorme mængde af spil, man kan spille med et spil kort er endeløs. Det hævdes, at over 200 spil kort er blevet opfundet hele verden.

Hurtigt frem til begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Pap og papir var billig og producerer spil og kort blev meget lettere. Kort stadig herskede over spillet markedet, fordi simple spil som Parchesi var dyre på grund af besværet med at udforme brikker mv spil markedet bremset betydeligt under den store depression, og efter finanacial katastrofe, ting var aldrig den samme for mange virksomheder. Men spil fortsat kærnede, selv om der i en langt trukket tilbage mode.

Igen vi springe frem et par år at starten af ​​strategiske spil. i 1971, Jeff Peren offentliggjorde en gruppe af regler, der er kendt simpelthen som Chainmail
. Chainmail præsenterede de grundlæggende regler og bestemmelser for kommanderende en hær modsatrettede andet menneske-kontrolleret hær (eller hære) i en episk skala middelalderlig typen slagmark. Spillet var stærkt afhængig strategisk brug af terræn og placering af tropper til et niveau, der gjorde det et unikt værktøj til at genskabe tidligere begivenheder eller oprette fiktive mock-kampe.

Det er fra denne, at Gary Gygax (Gud hvile hans sjæl) opfundet en mere personlig form for strategi spil, skabe forløberen til alle rollespil siden. Chainmail tilladt en til at styre en hel hær, men Gygax havde noget lidt anderledes i tankerne. I stedet for at styre en bataljon, Gygax mente, at det ville være meget mere fordybende at smide spilleren i en enkelt spillers krop og styre deres handlinger i en fantastisk verden. Den grundlæggende forudsætning blev født og i 1975, blev realiseret med pblishing af OD & D-regelsæt.

Årene fortsatte med AD & D erstatter OD & U, men spørgsmål om påstand opstod mellem spillerne i de forskellige regelsæt. For at løse

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.