*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> board games

Hvad er Dungeons og Dragons

Hej der, hvis du er en roleplayer du ville sandsynligvis ikke finde noget nyt om denne artikel, så lad mig forklare dem af jer, som måske har hørt noget om Dungeons & Dragons, men ikke rigtig ved hvad spillet handler om. Spillet spilles ved at have en masse mennesker sidder omkring et bord med en flok terningerne og nogle bøger, måske endda med en stor kort og nogle minatures, der repræsenterer deres persona i det spil, de spiller. Dette er et spil af gruppe historiefortælling, hvor hovedhistorien teller kaldes Dugeon Master og resten af ​​spillerne spiller en hovedperson i historien, at gruppen væver sammen. Dette er grunden til at spille sådan et spil som dette kaldes rollespil, fordi ligesom handler du tager på en anden personer identitet for varigheden af ​​spillet. Den type tegn, du kunne spille normalt falder i følgende kategorier, en kraftigt bygget kriger, en clerver troldmand med magi eller en snigende theif, for blot at nævne et par stykker.

Så på nogle måder dette spil er alt om historiefortælling, men på andre måder er det lidt ligesom en kompliceret udgave af skak, eller nogle andre brætspil. Den type historier, vi normalt spiller invovle redde prinsesser fra et monster hule, opspore nogle onde skurk eller raiding længe tabt grave til fantastisk skat. Spillene indeholder normalt drab af monstre og nasties men generelt spillet fremmer folk til at spille helte, og de er ikke værre end nogen video game deres. Den advanatage at rollespil har over sige nogle computerspil er imidlertid, at det er et socialt spil. Det er en god måde at netværke og få venner, normalt hver gruppe vil bestå af en gruppe af 5 to6 mennesker. Det er også en god måde at holde dine børn væk fra gaderne, spillet normalt dosn't lade bordpladen.

Nogle mennesker har talt om DnD er knyttet til Devil tilbede eller over sådanne aktiviteter, men jeg Havn ' t hver set sådanne ting nogensinde ske i mine ti år for at spille spillet. Jeg kan fortælle dig, at flertallet af mennesker, der spiller spil som dette er ofte mennesker, der går på universitetet, jeg selv har tre universitetsgrader, og en af ​​mine venner er ved at foretage sine ph.d.-studier i kliniske lægemiddelforsøg. Jeg kan også sige, at mine venner, der voksede støvlerne med mig har gået på at sådanne karriere som, bankdirektør, lærer, en iNFANTY soldat i Irak og også en investering bankmand. Alle ganske succesfulde mennesker, at rollespil gjorde ikke noget ondt nogen af ​​disse mennesker, ja det er

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.