*   >> Læs Uddannelse artikler >> hobby >> computer video games

Farmville Tips Cash - Afgiv Fv Cash

Undersøgelser og quizzer

Når du er på din Farmville spil, og hvis du går til den øverste del af skærmen vil du se en fane sige "Get More Farm Mønter ". Hvis du klikker på det, vil du få adgang til nogle quizzer og undersøgelser for at udfylde for at vinde gratis FV kontanter. Dette er en af ​​de hurtigste måder at få nogle gratis FV kontanter ved at gøre noget, som er relativt let. Certificere du vælge dine quizzer omhyggeligt. Nogle af dem kræver abonnement og endda personlige oplysninger.

Mens nogle af dem er værd at udfylde, andre gør ikke, så vælg omhyggeligt.

Level Up at foretage gratis FV Cash

Hvis du niveau op, du vil gøre ekstra kontanter! For hver gang du niveau op, vil du vinde en gratis FV Cash. Jo hurtigere du niveau op jo hurtigere kan du få din Farm Cash, så det er praktisk at lære de bedste teknikker til niveau op i Farmville at gøre nogle alvorlige penge!

Alternativ Way?

Den mest effektiv og direkte måde at få Farm Cash er at bruge Farmville Secrets Guide. På denne måde behøver du ikke at give dine personlige oplysninger, for at gøre quizzer eller undersøgelser eller til at bruge timer på at forsøge at finde ud af at gøre Hurtig Farm Cash i Farmville. Den Farmville Secrets strategien Guide er meget let at følge; det er detaljeret og lærer dig trin for trin, hvordan du mestrer Farmville. Med dette vil du være i stand til at springe gennem niveauerne, for at skabe store mængder af Farm Cash og bygge din drøm gård!

Det omfatter også Bonus "Farmville Cash Guide", som kan få dig at gøre 580FV Cash på bare 3 dage!

computer video games

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.