*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Sociale fordele af Balloon Festivals

luftballon festivaler afholdes over hele verden hele året, så varmluftsballoner at samle folk og deltage i forskellige aktiviteter. Disse Balloon Festivaler omfatter ballon racer, forskellige konkurrencer og aften "nat gløder", hvor balloner er fyret, mens resterende tøjret til jorden. Balloon Festivaler er populære i USA øge individuelle såvel som sociale liv alle slags mennesker. De fremmer venskab og sporty ånd.

Ballon Festival er en anledning af familien og lokalsamfundet underholdning. Ballon racing udvikler sporty ånd, engagement i lokalsamfundet, og giver sund underholdning for alle. Ballon festivaler samle fællesskaber i forenede aktiviteter.

Balloon Festival på Canton

En ballon Festival blev organiseret på Kent State University Campus ved Stark, Canton i Ohio for at markere sin ballon Classic Invitational 25 årige historie . De tre-dages program fejres fra 29 Jul 2011 på vegne af de regionale og Jackson- Belden Canton handelskamre havde været en anledning af glæde til tusindvis af mennesker af ikke blot Canton og Akron, men også fra byerne omkring. Ballon Luminary eller Night Glow er en særlig attraktion i festivalens begivenheder, der aldrig undlader at tegne tusindvis spændende både piloter og tilskuere. Snesevis af balloner deltager i ballonen løbet. Forankring Festival 'årlige foto konkurrencer yde aktiv deltagelse af kunstnere, gør det mere spændende.

Som sædvanlig "Dawn Patrol" markerede starten på dette års ballon Festival med fem balloner lancering ind før daggry himmel giver en fremragende pause-fest af smukke himmel luminary for Stark Amts morgenmennesker.

Nu er det naturligt at tænke, om der er nogen fordel at bruge sådan en enorm mængde energi og penge for at fordrive tiden i løbet af disse tre dage .

Sociale ydelser af Balloon Festivaler

1) en pause, hvis den hurtige race af edb liv

I dagens hyper-forbundet, globaliserede verden, er livet blevet en computer kokon af forbrugerisme og kommercialisme. Mennesket har ikke tid til at læne sig tilbage og slappe af. Hans øjne er tøjle fra seværdigheder i naturens verden. Ballon festival er en tid til at nyde det sjovt gennem farverige begivenheder.

2) Underholdende familien og samfundet

Når livet er blevet et egoistisk hurtigt løb, ballon Festival giver en anledning til at opbygge familier og fællesskaber. Det er en tid til at komme væk fra den ensformige liv at få kameraer klar, læne sig tilbage,

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.