*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Udendørs Halloween Aktiviteter

Afhængigt af aldersgruppen, følgende uden Halloween spil kommer stærkt anbefalet af forældrene. Nogle, som æble vugger, har været en Halloween hæftning næsten lige siden ferien begyndte

Udendørs Halloween aktiviteter for yngre børn:. Ages 3-7

For yngre børn, er disse udendørs Halloween aktiviteter meget grundlæggende, men sikker på at behage.

Vampyr, maj I? Dette spil er spillet på samme måde som som Moder, maj I, bortset fra at du erstatte ordet Vampire. Under parter, den ene klædt som en vampyr får at være den "mor" først.

Banshee konkurrence. Hvem er skrig lyder det mest som en Banshee? Små børn elsker denne ene. Tag aspirin først. De vil ikke ønsker at stoppe.

Ring omkring Ghosty er også en sjov Halloween spil for yngre børn. Du skal blot vælge en af ​​dem til at være den Ghosty og spille som originalen.

Mærk uhyret. Spillede som tag undtagen én person, er den "monster", der tags de andre. Under parter, skal barnet klædt ud som et monster være "det først. Ændre navnet efter behov

Uden for Halloween spil og aktiviteter:. Ages 7-12

Ghost på kirkegården. Dette spil har eksisteret i meget lang tid, og med god grund. Det er sjovt.

vugger for æbler er en amerikansk tradition. Ingen Halloween er komplet uden det. Har en masse håndklæder klar.

Monster skattejagt, hvor der er kropsdele, der skal indsamles, og alle af dem er "ulækkert". Brug realistiske rekvisitter til en mere traditionel reaktion.

Scary historien tid. Denne her er bedst i skumringen, når skyggerne er overalt. Fortæl røverhistorier i et telt eller omkring et lejrbål, ved hjælp af en lommelygte sparsomt for effekter. Du kan endda tilslutte en lydsystem til spooky baggrundsstøj, mens du fortæller historierne.

Indret. Foretag spøgelser og flagermus, skåret fra skraldeposer og hang fra træer og døråbninger med fiskesnøre. Brug helium balloner inde i dem for den ekstra touch. De vil synes at flyve som vinden flytter dem rundt.

Gør smores. Disse søde behandler kan købes med Halloween mønstre og farver, såsom appelsin skumfiduser og monster formet stykker chokolade. Et perfekt supplement til historien tid omkring et lejrbål.

Mange af disse uden Halloween spil er også fantastisk til andre helligdage, de fleste af dem simpelthen brug for en farve eller navneændring. Jeg anbefaler at vælge et par, der er favoritter, og gøre dem en familietradition. I dagens verden af ​​brudte

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.