*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Organisere en Holiday Potluck

En sammenkomst er en god måde for venner og familie til at komme sammen for helligdage uden at forlade alle de finansielle stress på én person. Organisere en Holiday sammenkomst er noget, som alle kan gøre, og det vil bidrage til at sikre, at alle pladser i. Sæt en dato for Holiday potluck. Du bør tjekke med nogle få mennesker, som du vil invitere til at bestemme det bedste tidspunkt for alle.

Vælg en placering for Holiday potluck. Dette vil blive bestemt af mængden af ​​mennesker, der vil være til stede. Det er dette en lille familie begivenhed, vil en persons hjem fungere fint. Hvis det er en større endnu, kan du nødt til at tjekke ind lokale spillesteder.

Lav en liste over fødevarekategorier, du gerne vil have på Holiday potluck. Dette kunne være en vis stil; ex. Italiensk, Mexicansk, Amerikansk, jul, etc. Du kan også bryde det ned i retter, som du får brug for. Medtag drikkevarer og papirprodukter i din liste. Du skal bruge disse, så har gæsterne hjælper med dem.

Opdel listen blandt gæsterne. Du ønsker ikke at være meget specifik, når du gør dette. En Holiday potluck er en tid, hvor folk ønsker at vise, hvad de kan gøre, ikke begrænse den. Giv et par folk en hovedret, en dessert, en side, drikkevarer eller papirprodukter. Være retfærdig, når du gør dette.

Send invitationer et par uger i forvejen. Du bør omfatte de elementer, du ønsker at gæst til at bidrage til potluck. Vær sikker på at have alle RSVP til Holidaypotluck, vil dette give dig en chance for at sikre, at du vil have alt ved arrangementet.Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.