*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Penguin Fødselsdag Party

En af mine døtre elsker pingviner og var insisterer på, at hendes fødselsdagsfest i år være en pingvin tema en. Jeg var mindre begejstret, fordi jeg ikke kunne finde en pingvin formet kage gryde og alle de pingvin tema festdekorationer blev indstillet, så jeg vidste, at det ville tage mere planlægning end andre parter til at trække det ud, men en smule fantasi med, at partiet var en stor succes!

Cake. Jeg købte en lille 3D bjørn formet pan lavet af Wilton. Jeg bagte denne mini kage, derefter skåret sine ører og dens fødder. Jeg vedlagt et stykke af en øre på næsen med glasur at skabe mere af et næb form og anbragt de afskårne fødder foran i stedet for til siden. Her er et billede af denne del af processen.


Jeg derefter iset ham ved hjælp hvid, sort og orange glasur. Jeg gav ham mini M + M øjne. Her er et billede af det færdige pingvin mini kage.


Jeg derefter foretaget en iglo kage ved hjælp af sidesten kage dej. Jeg bagte det i en glasskål og derefter iced den med hvid glasur og drysset glasur (pulver) sukker over toppen til at ligne sne.


Dekorationer. Dekorationer var enkle. På den ene tabel, jeg brugte en hvid dug og tilføjet nogle pingvin klistermærker, lå ud sorte plader, servietter, og kopper og accenter med appelsin bestik. Jeg brugte en udstoppet pingvin som skulle være omdrejningspunktet og placerer en lille pingvin på gæstens sted, som de var i stand til at tage med hjem efter festen. På håndværk bordet, jeg brugte en sort dug. Jeg købte også en pingvin serveringsbakke til $ 2, at jeg brugte for nogle af snacks. Jeg fastsætter de udstoppede pingvin legetøj og de Penguin Books, som vi havde så godt.


Mad. Jeg lavede små pingviner med to sorte oliven stablet på hinanden, en stribe af flødeost ned foran på nederste oliven og gulerod bits til næse og fødder, holdt sammen af ​​en tandstikker. Disse var en god idé i teorien, men sætte dem sammen viste sig meget udfordrende og ikke noget jeg vil anbefale! Jeg tjente blå punch til at repræsentere det kolde vand og fisk kiks, som pingviner kan lide at spise fisk. Kok Boyardee har Penguins i Madagaskar pasta i dåser, hvilket er, hvad jeg tjente som måltidet og dette var et hit med de fleste af børnene. Jeg har også anført Oreos på grund af den sorte og hvide.

Aktiviteter. Jeg købte et håndværk kit, der tillod hver af børnene til at lave en pingvin på en pind. For et spil, havde vi løb med en ballon holdes mellem d

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.