*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Verden Kvalitet dag for en kvalitet World

verden i dag, som en global juridisk, mener vigtigheden og nødvendigheden af ​​kvalitet i alt. For at gøre kvaliteten mere eftertrykkeligt, er verden Kvalitet Day observeret over hele verden på den anden torsdag i november hvert år. I år sker det på ellevte november. Denne dag er med til at øge bevidstheden i hele erhvervslivet og i hele verden. Det gør det muligt at øge bevidstheden om kvaliteten internationalt, tilskynder enkeltpersoner og organisationer til at fokusere på betydningen af ​​kvalitet, vækst og velstand, og giver en mulighed for at vise deres engagement i kvalitet topkvalitet.

Hvad er kvalitet?

Ordbogen definerer kvalitet, at det er i hvilken grad et produkt eller en service er fri for defekter, i overensstemmelse med etablerede standarder for ydeevne eller værdi, og opfylder kundetilfredshed krav. Det er den aspiration af enhver menneskelig indsats.

Historie of World Quality Day

Det blev indledt i 1989 af virksomhedernes verden organisation, der omfatter Kvalitet Organisationer af Europa (EOQ), USA (ASQC) og Japan (Juse). For at gøre den mere effektiv og funktionel, De Forenede Nationer flød denne idé om "World Quality Day" i 1990 med en målsætning om at skabe international opmærksomhed om kvalitet. I samarbejde med verdens kvalitetsorganisationer, understøtter standardisering inden for erhvervsuddannelse og personale certificering. Dette sigter mod markedsorienteret, fortsat og standardiserede faglige kurser og gennem dem pålidelig kvalifikation som et vigtigt element for succesen af ​​det internationale samarbejde. Hvert år er det fejres med en bestemt motto og i år er det twentifirst jubilæum.

Hvorfor denne verden Kvalitet Day?

virksomhedernes verden er at designe nye værktøjer og teknikker konstant håb om at opnå de ønskede niveauer af kvalitetssikring for at møde udfordringerne i det globale marked.

Denne dag giver mulighed for enhver organisation

1) for at placere kvaliteten øverst bestyrelseslokalet dagsorden

2) at indgyde kvalitet i hjertet af organisationen

3) at påvise forpligtelse til kvalitet

4) for at bruge CQI at forbedre den måde tingene gøres

5) for bestandig forbedre erhvervsklimaet og overleve i en stadig mere konkurrencepræget markedsplads

Endeavor Mod en kvalitet verden

Selvom kvaliteten ikke kan nås på én dag aktivitet, kan gøres en særlig indsats på denne dag for at fremhæve til fabrikken

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.