*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Har du planer til at fejre nytårsaften og kinesisk Ny Year

Indien er et land med rige kulturelle med forskellige farver, religioner, sprog og kaster. Forskellige regioner følger forskellige kulturer og så nytår traditioner også variere. Hver indiske delstat har sin personlige historie efter nytår festlighederne. Hvert land folk fejre nytår som pr deres traditionelle kalender. Man kan se spændende farver og kendetegn for disse fester. På tværs af alle lande i verden hver mennesker fejre nytår med fuld energi. Det er det tidspunkt, hvor vi ringer ud det gamle år og velkommen det nye år med åbne arme, med øjnene fyldt med ny drøm og hjerte komplet med nye forventninger. Hver folk fejrer nytår Eve, de begynde at forberede længe før dag med fuld energi. Hvert år 31. december fejre nytårsaften. Nytår eve dagen før nytår dag og sidste dag i den gregorianske år. Ideen bag nytårsaften fest er at tilbyde farvel til år gået, og give en varm velkomst det kommende år.

Hver mennesker fejre nytår Evas er at feste indtil det øjeblik af overgangen af ​​året på midnat. Nytårsaften er en offentlig non arbejdsferie i forskellige lande, herunder ligesom Frankrig, Argentina, Australien, Brasilien, New Zealand, Filippinerne, og Venezuela. kinesisk nytår fejre opgørelser kinesiske kalender. Det kinesiske nytår fejret for omkring femten dage er, det ene øjeblik i det år, hvor den fulde nation føler forenet som de kan se hinandens nydelse. Hvis du er i en Kina på det tidspunkt, nytår vil du deltage til folk, der ønsker dig gung hø fedt Choy. Må ikke finde bekymret, er det godt nytår på kinesisk.

kinesiske nytår er den første dag i den månekalender, så det også kaldes månens nytår eller kinesisk nytår kaldes også spring festival . Hvert kinesisk nytår 2011 fest er den vigtigste fejring af året. Kinesere fejre kinesisk nytår på lidt forskellige måder, men deres ønsker er næsten det samme, de ønsker deres familiemedlemmer og venner til at være sund og lykke i løbet af næste år. Kinesisk nytår fest varer regelmæssigt i 15 dage. Kinesisk nytår festlig aktivitet omfatter kinesisk ny fest, fyrværkeri, der giver heldig penge til børn, det nye år bell ringetoner og kinesisk nytår hilsener. kalender 2011 at vide om de helligdage og særlige 2011 begivenheder i den fjerde kommende år. Din plan for hele året 2011 vil afhænge af ferien listen i kalenderen. Den 2011 kalender vil give dig alle de væsentlige oplysninger, som du er på udkig efter den canadiske folketælling for 2011 år kalender er allerede nu, planlagt den 17. maj ell

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.