*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Bedste bryllup planlæggere i Maryland

Et bryllup er en af ​​de mest betydningsfulde begivenheder i et pars liv, og er formentlig en af ​​de mest betydningsfulde begivenheder, at de nogensinde vil planlægge. Selvom ønsket om at være hands-on er til stede, er det som regel ikke er realistisk, da mange par er oversvømmet med travle tidsplaner.

med så mange detaljer til at håndtere og ting til at arrangere de fleste par har brug for hjælp, er dette er, hvor en professionel kommer i. Ansættelse den rigtige bryllup planner vil bestemme det samlede resultat af den velsignede begivenhed, så det er vigtigt, at par vælger man klogt.

For Maryland par i færd med at planlægge et bryllup, her er en oversigt over de bedste bryllup planlæggere i området i henhold til lokale brude og "Wedding Wire.com."

To tid modtager af "Bride 's Choice Award", "CKAS Events & bryllupper, LLC" er en fuld tjeneste bryllup og begivenhed planlægning, koordinering og design firma tjener Maryland, Virginia og Washington DC

At blive anerkendt som en af ​​de øverste bryllup fagfolk med "Wedding Wire.com" fortjent "CKAS Events & bryllupper, LLC" et godt ry med brude samfund og er en af ​​de bedste bryllup planlæggere i Maryland.

Med en vægt på "Måned-koordinationsmetode" og "Wedding Theme Design", personalet på "CKAS Events & bryllupper, LLC "er forpligtet til at gøre enhver lejlighed en afspejling af kundernes personlige stil, kultur og smag, samtidig minimere stress i planlægningen og /eller ledelse af brylluppet dagen.

stræber efter at give kunderne den" højeste kvalitet af service og kreativ personalisering, kombineret med en gammeldags arbejdsmoral "," CKAS Events & bryllupper, LLC "tilbyder en bred vifte af planlægning pakker spænder fra alle inklusive planlægning og destination bryllupper til delvis planlægning og a la carte-tjenester, sikre hver fest at være mindeværdig og fejlfri.

Ud over at skabe elegante arrangementer, "CKAS Events & bryllupper, LLC" tilbyder også et komplet sortiment af stationære og gaver, herunder invitationer, takkekort, bordkort, bogmærker , buer, og meget mere.

"CKAS Events & bryllupper" er beliggende i La Plata, og kan besøges på linje på www.ckasevents.com.

ligger i Clinton, "pagt Bryllupper, LLC "er en førende, fuld service bryllup planlægning virksomhed betjener Maryland, Det nordlige Virginia, og Washington DC

At blive anerkendt som en af ​​de øverste bryllup fagfolk med" Wedding Wire.com "tjente" pag

Page   <<       [1] [2] [3] [4] [5] [6] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.