*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Tips om at finde en god Caterer

En fabelagtig part handler om god mad, nice tabel sæt ups, porcelæn, sølvtøj, og glasvarer, belysning, tjener, bartendere, musikere, og alle værkerne et parti skal have. En god festmåltider bør være nogen, der kan hjælpe dig med at sætte det hele sammen samtidig sikre, at de fødevarer, og detaljerne vil blive godt husket længe efter festen er slut.

Et godt udgangspunkt for at finde en god kok er til en fest, du har deltaget. Hvis du kunne lide maden og set-up, vil en tilfreds kunde være begejstret at anbefale restauratøren for dig. Den faktiske part er den bedste udstillingsvindue en restauratøren har, men et godt kig på en portefølje er mest hensigtsmæssigt inden der træffes en endelig beslutning.

En anden måde at finde en restauratøren er ved at spørge din favorit restaurant, country club, feriested osv, hvis mad du nyder, hvis de gør catering. Selvfølgelig magasiner og hjemmesider tilbyder en bred vifte af valgmuligheder for catering.

Fordi gode cateringvirksomheder er i efterspørgslen, spørg restauratøren du overvejer, om han eller hun er til rådighed på den dato, du har til hensigt at holde din fest.

Her er et par fakta, du bør vide, før møde din tilsigtede festmåltider:

 • Maden tegner normalt for halvtreds procent af de samlede omkostninger ved en full-service begivenhed
  .
 • Det gennemsnitlige forhold mellem server til gæsterne er én-er-til-otte eller en-er-til-ti, afhængigt af typen af ​​mad, der serveres.
 • Juni, december, weekender, og store helligdage er traditionelt de travleste tidspunkter af cateringvirksomheder. Hvis du ønsker at holde en fest i disse perioder, kan du nødt til at bestille en god caterer måneder i forvejen.
 • Cateringvirksomheder bestille mad elementer til en bestemt begivenhed. Hvis du agter at annullere din begivenhed tæt ved eller på den dag, hvor partiet selv, forvente at betale for de varer, der blev bestilt til din fest.

  En god festmåltider tilbyder en bred vifte af menupunkter til forskellige budgetter. De fleste cateringvirksomheder kan arbejde inden for forskellige budgetposter intervaller. Du kan dog spørge festmåltider om den gennemsnitlige prisklasse og en itemization af omkostningerne. . En god festmåltider ville sætte en sampling mad aftale med dig, før du færdiggør en menu

  Her er nogle af de grundlæggende oplysninger, du bør spørge fra din festmåltider:

 • Den måde, hvorpå maden vil blive transporteret
 • De

  Page   <<       [1] [2] >>
 • Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.