*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Luau temafest ideer til Adults

Kaste en luau temafest er en fantastisk måde at bringe ud af partiet om side i alle dine gæster, da det er et tema en masse mennesker synes at virkelig nyde. Der er tusindvis af måder at dekorere, mange muligheder for mad og drikke, spil og aktiviteter for både børn og voksne til at nyde, er nemt at finde et kostume, og bedst af alt, behøver det ikke at være dyrt. Her er et par luau tema fest ideer Luau temafest Dekorationer -.
Farver, farver og flere farver! Surround din fest område med lyse, tropiske farvede streamers såsom grøn, blå, pink, lilla og orange. Sæt dine gæster i luau festhumør højre væk ved foring din indkørsel eller gangbro med farvet lys eller fakler. Drapere en række grønne streamers ned døren for folk at gå igennem som de kommer ind. Bryd ud af dine julelys og snor dem rundt i huset eller i baghaven. Du kan nemt lave tropiske blomster vores af silkepapir. Tænd din drink område ind i en tiki bar Hvad skal Wear til en Luau Party -.
Noget så simpelt som en hawaiiansk skjorte og khaki shorts fungere godt for en luau fest, eller en sundress for en kvinde. Du kan bære flip-flops, eller endda gå barfodet. Accessorize dig selv med Puka skaller, blomster og solbriller. Hvis du ønsker at få endnu mere ind i temaet, mener græs nederdele eller kokos bh'er. Som vært, vil du ønsker at give Leis for dine gæster. Du kan finde disse på din lokale fest butik for en yderst rimelig pris. Du kan også vælge at uddele blomster til kvinderne at placere i deres hår Luau Tema Party Mad og drikke -.
Strawberry daiquiris, Margaritas eller frosne drikke ville være perfekt til en luau. Husk at have en punch skål. Som for mad, overveje skæve måltider for at holde tema foregår. Du kan tilbyde grøntsager, oksekød, eller rejer skewers. Fisk som Mahi Mahi eller ribben ville også være et stort hit. Uanset hvad du tjener, bør du koge det på grillen. Hvis du er på et stramt budget, hamburgere og hotdogs fungerer godt for en luau temafest. Luau temafest spil og aktiviteter -
Selvfølgelig, vil du ønsker at have luau musik spiller i baggrunden. Du skal også have en limbo konkurrence. Når dine gæster har haft et par drinks, danner en conga linje! Du kan købe maracas og tamburiner billigt til festen butikken så godt, eller i bulk online. Hula hoop konkurrencer er en anden rigtig god idé. Du kan blive overrasket over, hvor godt nogle af dine venner er på hula hooping!

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.