*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Planlæg en Scavenger Hunt

Først og fremmest bestemme din deltagere aldersklasse. Denne plan kan bruges med voksne eller ældre teenagere, der er gamle nok til at rejse omkring byen på egen hånd.

Send invitationer ud, og sørg for at få alle til at RSVP. Vide omtrent hvor mange gæster vil være meget vigtigt.

Vælg en eller to personer til at være dommer (e) og selvfølgelig den person kaster partiet vil være vært. Split resten af ​​gæsterne i grupper på 2 til 4 personer.

Lav en liste over ting, for folk at få øje på. Listen kunne omfatte en ikke så populær statue eller plak rundt i byen, et vejskilt, en politibetjent med overskæg, etc. Brug din fantasi, selv kofanger klistermærker vil arbejde. For eksempel: Et billede af en "I Love ........ Klistermærke til bil", eller "Mit barn er en ære Studerende ved .........". Test din liste for at se, hvor lang tid det tager dig at finde alt. Tildel peger på hvert punkt på din liste.

Når grupperne begynder at vende tilbage, værten vil indsamle kameraet og levere det til dommerne. Du kan også give bonuspoint for grupper, der ankommer tidligt og trække point for grupper, der returnerer sent. Har snacks og drikkevarer klar for alle at gnaske på mens dommerne gennemgå billederne. Hvis du gerne vil beholde de involverede gæster, kunne du have en stor skærm tv tilsluttet, og gør et dias langsom med hver gruppers billeder.

Præmier kan tildeles for 1., 2. og 3. pladsen, men vigtigste er, at alle har masser af sjov!

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.