*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Spare penge på en DJ

Overvej, hvad en DJ vil bringe til din fest. Bestemt en DJ kan også fungere som en announcer til forskellige øjeblikke af natten. Men er han virkelig værd 200 dollars eller mere i timen?

Disse dage mest alle har en bærbar eller kender nogen, der gør. Og godt de fleste af os har helt den musiksamling. Så hvorfor ikke samle et par venner, slægtninge, og medarbejdere hitliste sætte det hele på én computer og bruge det som base til din aften. Ved en højttaler konverter, og plug-højttalere til din computer. Bing og din færdig. Gratis Musik.

Men du vil have nogen til at bemande stationen. Let, så spørg en ven eller kollega til at holde øje med computeren og afspilningsliste. Hvis du har behov for taler eller lignende blot tilslutte en USB-mikrofon til computeren, og der har du det. Alt hvad du behøver i en DJ undtagen på en meget mere rimelig pris.

Hvis du har brug for effekter Halloween er et godt tidspunkt at samle op en røg maskine, og simple lyseffekter. Eller gå til sådanne butikker som Spencer Gifts. Men bare huske, at det meste af den tid, du skal betale ekstra for sådant udstyr, når du lejer en DJ. Og de fleste af aftenen disse virkninger aldrig brugt.

Når du planlægger enhver lille eller stor begivenhed tage hensyn til publikum, at du vil være underholdende. Det er den vigtigste del. Men valg af sang er noget, du bliver nødt til at gøre, hvis du oprette din egen musik eller hvis du leje en gør tjenesteudbyder.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.