*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Tager stress ud af Underholdende og Hosting

Hvad tænder nogle af os fra strømlinede entertainere i puster, gispende, små motorer? Overvej disse tre velkendte problemer:

1. Pride ofte ligger til grund for dine motiverende fejltrin. Vi arbejder på "ser godt" -ved at forberede gourmet-måltider, ved at undervise vore børn til at klæde og handle "højre" og istandsættelse af stue og spisestue. Men utilfredshed, undskyldninger, og hyppige undskylde ofte påpege, at vi pridefully forfølger en lærebog version af gæstfrihed.

Har du nogensinde underholdt besøger slægtninge, gæster eller enhver person, fordi ubevidst dette syntes ligesom din pligt
? Desværre, skyldfølelse producere flere skyldfølelse; og gå balancegang af andres forventninger kan producere større angst.

2. Upassende timing forårsager gæstfrihed hang-ups. Vi oplever varierede sæsoner i vores liv. Mængden og typen af ​​vores gæstfrihed ændring med disse sæsoner. Dårligt timet gæstfrihed besejrer de bedste intentioner.

Nogle gange er du nødt til at minde dig selv, at en særlig stressende tid for nogen i familien kræver et moratorium for gæstfrihed. Hospitality
spørgsmål fra den samme rod ord som hospital
. Både bringe helbredelse til at såre folk; men din første ansvar er at drage omsorg for heling af dine egne familiemedlemmer.

For år af vores liv, når studerende og nære venner udvidet familien befolkning, vores sædvanlige gæstfrihed rutine bremset. Selvom nære familiemedlemmer venner tiltrådte fra tid til anden, vi skære drastisk på at nå ud til naboer og bekendte. Det generede mig lidt, men jeg vidste, at min familie var at udvide alle gæstfrihed de kunne håndtere netop da.

3. Gæstfrihed er ikke sjov og spil for alle. Nogle mennesker ikke besidder den medfødt talent for gæstfrihed, og heller ikke den naturlige bøjet mod det.

Visse livsstil og omstændigheder kan hindre gæstfrihed indsats. Et familiemedlems uregelmæssige arbejdsplan, og usædvanlige timer kan gøre gæstfrihed svært så kan trangt beboelse.

For de "tomme nesters" hyppig gæstfrihed forpligtelser skal være lettere, ikke? Forkert. Selv med blot to skemaer til at overveje, skal du være på vagt over for overcommiting jer selv.

lade vores kan forårsage en til at miste tid til andre mere væsentlige aktiviteter. Det kan også forhindre dig i at køre et ærinde med din ægtefælle eller børn, eller bare tage tid til at lytte til deres følelser eller drømme.

Børn har en tende

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.