*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> event planning

Værktøjer til at have en stor Cookout

Trin 1

Vælg en dato og sted for kokken ud, der vil være den letteste for dig at gøre nogle shopping og har ned tid næste dag. Indse, at alle ikke vil være i stand til at gøre det, men du bør sigte efter mindst 10 mennesker til at deltage.

Trin 2

Hvis du er madlavning ud på en lokal park eller sø sikre, at du får der tidligt. Mange gange folk vil campere på en af ​​de husly parker, hvis de ikke kender dens reserverede. Dette vil også give dig en chance for at anvendelsesområdet ud parkering og sikre grillen er ren.

Trin 3

Få nogle legetøj og andet tilbehør, hvis du har planer om børn, der kommer til begivenheden. Dette vil give dem mulighed for at spille og have det sjovt, mens de voksne snakke og blande sig. Også huske på, at hvis du en pulje person bør tildeles se børnene og fungere som en livredder.

Trin 4

Prøv at tilberede kødet først. Husk på hamburger kød godt for et par timer og kartoffelsalat bør holdes på is. Disse har en tendens til at ødelægge hurtigt så har grillen klar hurtigt vil spare på tid.

Trin 5

Frosne pommes frites er sundere end chips, og de heller ikke gøre så meget af en rod. Du kunne have dem begge, men sørg for, at du har nok. Salat er også et alternativ for stivelsesholdige emner, hvis din familie forsøger at reducere kulhydrater. Step6Have sjovt! Kok outs er beregnet til at bringe folk sammen og slappe af. Prøv at skifte på fyre på madlavning, medmindre din husbond virkelig kan lide at grille.

Forslag
  • Hold alle hydreret
  • Undgå overdreven sukkerholdige drikkevarer
    < li> Have det sjovt!
  • Vælg en udpeget livredder, hvis du vil være omkring vand

  • Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.