*   >> Læs Uddannelse artikler >> holidays >> jewish celebrations

Forberedelse dit hjem til Passover

De otte dages festival med Pesach (eller påsken) finder sted hvert år den 15. Nissan på den nordlige halvkugle er forår. Festivalen forventes med stress og hektisk aktivitet som jøder verden over forberede deres hjem for en kosher Pesach.

Mange jøder, der ikke er særligt opmærksom i resten af ​​året føler sig tvunget til at overholde (i hvert fald delvist ) med de strenge krav i denne festival. Pesach er baseret på de bibelske befalinger for at fejre udvandringen fra Egypten, at spise Matzah og fjerne chametz (surdej) fra dit hjem i løbet af de otte dage. Ingen Jøde kan eje eller besidde chametz i nogen form for varigheden af ​​festivalen.

Oversat til praksis betyder det, at den ortodokse observation af Pesach er den mest krævende af alle jødiske religiøse praksis.

Det centrale krav er at sikre, at dit hjem er fri for chametz eller hævemidler, herunder gær. En Jøde er ikke tilladt at ejer eller at have nogen chametz i hans eller hendes besiddelse i hele otte dage. For at sikre overholdelse er der en række aktiviteter, der går forud for selve festivalen.

Forberedelser begynder med en grundig rengøring af hjemmet. Der bør især lægges vægt på områder, hvor fødevarer gemt, forberedt, kogte og forbruges. Hvis du nyde den lejlighedsvise snack i soveværelset, så bliver du nødt til at rense her.

Alle fremstillede produkter skal være bekræftet Kosher for påskehøjtiden. Dette omfatter almindeligt tilgængelige drikkevarer, kaffe og te, mælk og ost. Alle produkter, der ikke er certificeret som Kosher for påskehøjtiden skal adskilles. Du skal bruge et skab (eller to!) For at gemme eventuelle hjælpematerialer, som du vil sælge for varigheden af ​​festivalen. Alle overflader, der anvendes til mad skal kashered. Bordplader og arbejde overflader kan kashered ved at dække med kogende vand.

mikrobølgeovnen skal være rent og ubrugt i 24 timer og kan derefter kashered ved at placere et glas koldt vand i mikrobølgeovnen og kører ovnen på fuld indtil maskinen har dampet op. Ovnen er vanskeligere. Det enkleste er at rense grundigt, orlov i 24 timer derefter slået på maksimal varme i mindst en time. Det samme vil gælde for de varme plader.

Glem ikke køleskabet. Rengør grundigt og fordybe hylderne i kogende vand.

Dækker nogle dukket kan være, hvad der kræves for at sikre, at alle overfladen er kosher.

Metal genstande såsom gryder og bestik kan nedsænkes i kogende vand, hvis helt ren og ikke anve

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.