*   >> Læs Uddannelse artikler >> home >> gardening landscaping

En gennemgang af de Evenglo post Style Patio Heater

Med fremkomsten af ​​post stil udendørs terrassevarmere, har der været en søgen på den del af næsten alle producenter til at gøre de billigste varmeapparater for at fange den største mulige andel af terrassen opvarmning markedsplads. I den proces, produktkvalitet er blevet kompromitteret i næsten ethvert aspekt og funktion i varmeapparatet - herunder brænderhovedet, post, tænder og reflektor. Vi har kun fundet én terrassevarmer mærke, der er gået den modsatte retning ... Den EvenGlo ved IR Energy.

Som distributør af udendørs opvarmning produkter, vi har været særligt irriteret over den ringere byggekvalitet kommer fra produkter, lavet i Asien, der er sendt til det amerikanske marked, som containere og solgt snavs billige til forbrugerne gennem store boksen butikker og online forsyningsselskaber.

Men mange vil sige "er ikke, at bare det frie initiativ på arbejdspladsen" og "er det ikke godt for forbrugerne?" Til det første spørgsmål - ja - det er det frie initiativ på arbejde. Vi ønsker konkurrence. Vi ønsker overkommelighed. På det andet spørgsmål - nej - det er ikke altid godt for forbrugerne -. Medmindre, selvfølgelig, prisen er den eneste afgørende faktor i køberens beslutning

Men prisen er sjældent den eneste afgørende faktor, når de køber noget - især store billet poster. Faktum er, værdi er, hvad forbrugerne ønsker mest. For at sige det på en anden måde ... de vil have mest smæk for skillingen. De vil have høj kvalitet og en lav pris, med alle de medfølgende garantier og garantier for at minimere enhver potentiel risiko forbundet med at købe produktet.

Så at komme tilbage til terrassevarmere især har vi bemærket, hvordan gårdhave varmelegeme byggekvalitet er blevet ofret i de seneste år. Reflektorer er mindre, flimsier og mindre effektiv. 3 "diameter tung gauge stål indlæg er blevet reduceret til lysere 2" indlæg diameter. Tændere og pilotprojekter forsamlinger er billigere, mindre pålidelige, og bryde oftere.

I vores sammenligning af terrassevarmere findes på store boksen butikker og på messer, vi har stødt på kun ét mærke, der helt adskiller sig fra resten - det EvenGlo.

Hvad gør EvenGlo bedre og anderledes?

1) EvenGlo reflektor (ofte kaldet dispenseren) er den største og mest stive i branchen. Kombineret med en dobbelt reflektor brænderhoved, snarere end en ineffektiv "tromme stil" hoved, det afspejler næsten 52% mere varme til lånere end den næstbedste konkurrent. Denne ydelse a

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.