*   >> Læs Uddannelse artikler >> home >> home security

Fire værktøjer til at gøre dit hjem sikrere

Hjem sikkerhed bliver mere vigtigt for boligejere som hændelser i hjemmet invasion og hjem indbrud ske oftere. Der er forlydender om at vise, at hjemmet indbrud er stigende. Bare se på din lokale tv-station nyheder hver aften. Der er næsten altid en historie om et hjem indbrud eller hjemme invasion.

Nogle politiet embedsmænd anfører, at på grund af den dårlige økonomi, er flere mennesker henvender sig til indbrud. Indbrud er en lav risiko høj belønning virksomhed. Men der er nogle ting, der skræmmer tyvene væk. Det er derfor, sikkerhedsmæssige gadgets og sikkerhedsudstyr sælger mere end nogensinde før. De er en billig måde at forbedre hjem forsvar.

Her er fire sikkerhedsmæssige gadgets til at forbedre dit hjem forsvar.

En indbrudstyv, der havde begået over 70 indbrud succes nylig fik fanget og afslørede nogle hjem beskyttelse tips til at husejere til at forebygge indbrud. En af dem var, at hvis han så en sikkerhed kamera på et hus-selv en falsk, han ville helt sikkert holde sig væk!

1. Dummy overvågningskameraer eller falske sikkerhed kameraer er en fantastisk måde at forbedre dit hjem forsvar for meget få penge. De er meget reelt ser med blinkende røde lys, kabler og boliger til kameraet. Ikke mange mennesker kan fortælle den ægte vare fra den falske.

2. Et andet tip, at han sagde gjorde ham vælge et andet hus var et hus, der blev tændt op. Store måder at gøre det på er at bruge motion aktiveret projektører på ydersiden og lys, der er på timere på indersiden. Lysfølsom timere vil vende lys slukket i dagslys og tænd dem i mørke. De er gode hjem forsvar værktøjer til husejere, der arbejder om natten, for eksempel.

3. Video Patrol kamera er en udendørs, vejrbestandig spion kamera, der kan tage 26.000 stillbilleder eller 75 minutters video. Det bruger en infrarød sensor til at registrere, når der er aktivitet foran den. Det kræver lidt lys, så hvis du har et spotlight uden at skulle være tilstrækkeligt. Det hjælper fange billeder af nogen, der måske bryde ind i dit hus eller vandaler, der ville gøre skade på din bil eller ejendom.

4. Det plejede at være, at boligejerne ville skjule en ekstra nøgle under en dørmåtte. Der er ikke en indbrudstyv i live, der ikke vidste, at trick. Nu er der vigtige pengeskabe, der er i udendørs termometre eller i vand sprinklere. Så få kreative og skjule din ekstra nøgle et andet sted.

Det er fire af de bedste værktøjer, du kan bruge til at forbedre dit

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.