*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> marketing advertising

Visitkort: & amp; quot; Ultimate Marketing Tool & amp; quot;

Når du kører din egen virksomhed, din e-mail mål er at få vide i markedet og indføre de produkter eller tjenester, du tilbyder, så folk vil komme til din butik. Dermed er du nødt effektiv markedsføring materialer, der ville lade din markedsføre din virksomhed og dit brand på den mest overkommelige måde. Der er masser af marketing materialer, du kan bruge i disse dage, men stadig en af ​​de mest vigtigt at bruge er visitkort trykning.

Desværre visitkort er en af ​​de mest underudnyttede former for offentlige taler merketing værktøj i dag . Det er den billigste form for markedsføring, der vil lade dig med at nå ud til dine kunder og kundeemner på den mest effektive måde. Hvis du er i stand til at skabe den bedste visitkort for din virksomhed, kan du være sikker på at forvente noget viral ske. Hvorfor? Fordi folk vil give dem videre til nogen, de kender, der vil brug for dine produkter eller tjenester.
I sin enkleste form, kan visitkort blive udleveret til nogen. Hvis du møder en person, der synes interesseret i dine tilbud, give ham dit kort. Når du sender regningen betalinger, skal du indsætte dit kort. Når du sender pakker, gør dine kort som etiketter. Hvis du tilfældigvis til at tale en person på en tankstation, parkeringsplads, eller koncert linje, gør det til en vane at give dit kort før slutter din samtale. Disse mennesker måske ikke ved om dig i dag, men når de har brug for at købe den vare eller tjenesteydelse, du giver, de vil helt sikkert huske dit kort og ringe til dig.
Du kan også overveje at forlade dine kort i restauranter, tandlæge kontor, offentlig opslagstavle , eller bibliotekets bøger du har lånt. Dit kort kan ses af en person, der kunne være interesseret i dine tilbud.
Det er bedst hvis du inkluderer dit websted i dine kort, så du ville drive trafik til dit websted. Enhver, der ønsker mere information om din virksomhed simpelthen nødt til at tjekke din hjemmeside. Du kan endda tilbyde noget gratis på dine kort til at tilskynde folk til at tjekke dine tilbud.
Husk dog, at du kun har mindst 30 sekunder til at kommunikere dit budskab til dine kunder med dine kort. Hvis du ikke kan fange opmærksomheden af ​​dine kundeemner i den tid, vil du kort være nytteløst.
For at sikre, at folk forstår dit budskab og kontaktoplysninger på en gang, skal du oprette et enkelt design. Du behøver ikke virkelig nødt til at bruge fancy og kunstfærdige skabeloner bare for at skabe en overbevisende kort. En enkel og let at fors

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.