*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> marketing advertising

Annoncering - mine viewpoint.

Nogle mennesker siger, at reklamer opfordrer os til at købe ting, vi virkelig ikke har brug for. Andre siger, at reklamer fortælle os om nye produkter, som kan forbedre vores liv.

Jeg tror, ​​at alle kan dele alle reklame produkter og serviceydelser til ubrugelige dem og nyttige dem. Det er som at kigge gennem en informationsskranke, når du er opmærksom på disse meddelelser, der interesserer dig. Tag mig for eksempel.

Jeg kan ikke lide smykker. Det betyder ikke, jeg ikke har det på alle, jeg har et par billige ringe som gaver fra mine forældre. Jeg synes bare, folk betaler for meget opmærksomhed på det her. Jeg tror, ​​det er et resultat af masse reklame. Hver dag når jeg ser TV, lytte til radio eller læse avisen jeg bemærker mange annoncer om at få en dyr ring, kæde, halskæde eller øreringe. Fra mit synspunkt er disse former for reklame forurene folks bevidsthed. I dette tilfælde opfordres du til at købe ting, du ikke rigtig har brug for. De gør du tror, ​​du har brug for sådanne produkter for at lykkes eller være lykkelig.

Fra den anden side synes jeg, at reklamer for de nye vaskemidler med up-to-date formler til at hjælpe dig med at vedligeholde din klud i perfekte forhold, de nye biler med nogle ekstra fremtider, der gør din rejse mere behageligt og sportsartikler, der gør dit liv sundere, kan hjælpe dig med at forbedre dit liv.

For nylig så jeg en annonce på internettet om en meget interessant og billig kald til en bakke station i en uge. Er det ikke fantastisk? Jeg kan godt lide at rejse, og jeg kan lide at gå forskellige steder. Så nu er jeg planlægger at finde ud af mere om det, og kan, foretage reservationer. Jeg tro på, at uden reklamer ville vi være uvidende om masser af oppotunities, der kan gøre dit liv gladere, lettere og mindre stressende.

Min pointe er, at hver person har sin egne værdinormer. Så hvis han er vegetar, vil han overveje en annonce om kødprodukter ubrugelige for ham.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.