*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> personal finance

En gennemgang af de fremmeste Personal Finance Software

Før du køber nogen personlige finansiere software-programmer, så sørg for at du forstår de grunde, du ønsker det. Ikke al software, for eksempel, giver dig tilladelse til at spore dine investeringer, så hvis det er noget du har lyst til så være sikker på at få en, der har denne facet. Du kan også ønsker en Internet baseret tjeneste, i stedet for software, som du downloader. Den plus til dette er, at du kan få adgang til programmet uanset hvor du er, og du ikke nødvendiggør din computer. Online-tjenester kan også give dig oplysninger i realtid. Det er nogle af de aspekter, at overveje, når der træffes beslutning om personlig finansiere software-programmer.

Hvis du gerne vil være i stand til at få adgang til din software overalt blot ved at logge ind på internettet, så Mvelopes Personlig budgettering system er for dig. Udvikle et budget med denne software og finde dig selv at reducere dine udgifter så godt. Spar penge ved at bruge Mvelopes analytiske værktøjer. Denne webbaserede værktøj er bedst udnyttet af den bruger, der ønsker at bevare et budget. Men hvis du har brug for et program med avancerede funktioner til at spore dine investeringer, ville du være bedre tjent med et andet program såsom Quicken eller Microsoft Money.

Et open source mulighed for både personlig og små virksomheder tegner det til det gratis Gnu Kontant-program. Dette kan være et nyttigt redskab til at holde styr på projekter og kunder til dit hjem eller lille virksomhed.

Mens mange funktioner er designet til den lille virksomhed bruger det kan også administrere din personlige budget. Foreneligheden af ​​dette program giver dig mulighed for at importere data fra andre programmer som Microsoft Money og Quicken. Dette program er dog lidt mere kompliceret at lære end nogle af dem ud af æsken programmer, så det kan ikke være din stil, hvis det er det du søger. Du bliver nødt til at bruge lidt tid på at lære, hvordan man bruger alle Gnu Cash funktioner. Personlig finansiere software kommer i mange forskellige former, fra software, du downloader, til onlinetjenester til telefon apps. Klaser af disse programmer er temmelig autoritative og værdifuldt, hvis du bruger tid erhverve kendskab til alle deres elementer. De programmer, vi har gennemgået i denne artikel, er dem, du kan finde praktisk, ikke desto mindre bør du gennemgå mange af dem til at finde ud af hvilken man har alle de ting du har brug for. Personlig finansiere software kan hjælpe dig med at blive me

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.