*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> personal finance

Hvordan at vælge den rigtige Moving Service

Når du står med omplacere det er sandsynligt, at du bliver nødt til at ansætte movers. Flytning er en stressende begivenhed. Denne stress behøver ikke at blive forværret, når at finde og ansætte en bevægende tjeneste. Før leje en mover, gør en vurdering ved at gå gennem disse trin til at hjælpe dig med at vælge hvilken mover til at bruge.

Definer hvad karakteren af ​​din flytning er. Er det lokale eller langdistance? Visse movers er specialiserede i den ene eller den anden eller begge dele.

Find ud af om de tilbyder en klart skrevet kontraktlig aftale? Aldrig beskæftige sig med en virksomhed, der er ude af stand eller uvillige til at give et klart skrive kontraktmæssig aftale.

Check at finde ud af, hvad der i indgår i de bevægelige tjenester? Du vil gerne vide, om deres service omfatter sådanne ting som: pakning, forsikring for værdigenstande, store /tunge emner osv

Spørg om opbevaring en mulighed? Det kan være nødvendigt at sende din besiddelse forud for din faktiske flytte og vil brug for et sted til opbevaring, indtil du er i stand til at få dem leveret til den endelige destination.

Gør en grundig kontrol med BBS (Better Business Service ). En simpel telefonopkald kunne ende med at spare dig for en masse penge og sorg.

Få detaljerne i hvad og hvordan du vil blive opkrævet. Du ønsker at vide ting som: timeløn, kilometertal, vægt, skrøbelige og værdigenstande osv

Spørg om politikker vedrørende forsinkelser, beskadigede varer, manglende elementer. Sørg for at få disse politikker skriftligt.

Find ud af om deres virksomhed er licenseret og DOT (Department of Transportation) godkendt? Du må ikke tage deres ord for det; bede om dokumentation og eller tjekke med de lokale myndigheder for verifikation.

anmode om en kopi af deres TOS (Terms of Service). Den bør omfatte emner som:. Betalingsmiddel, politikker tilbagebetaling, annullering politikker og procedurer mv Tag dig tid til at læse det med småt

Sammenlign priser for kvalificerede og bona fide flytter tjenester
.

Rådgivning - Hvis du har brug for en planner til at hjælpe dig i farten, så tjek med de lokale initiativtagerne for at finde ud af, om de giver et. Vær opmærksom på, at der kan være en tilføjelse gebyr for denne service.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.