*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> personal finance

Sparsommelig Living Tips - Gem din dollars, når de spiser Out

Hvis du virkelig ønsker at leve et sparsommelige liv og spare op til de større ting, som du har brug for, vil du helt sikkert være bedre stillet simpelthen madlavning dine måltider i stedet for at spise ude. Der vil dog altid være tidspunkter, hvor du skulle slappe af og ikke tænke på madlavning, og har en overdådig måltid på din favorit restaurant. Alle har brug for en lejlighedsvis behandler, men det bliver lidt tricky, hvis du vil have oplevelsen af ​​at spise ude, uden at skulle bekymre sig om regningen. Her er et par tips, der kan hjælpe dig nyde din aften i byen med familie eller venner, uden egentlig at brænde et hul i lommen.

1. Hvis du spisestue med din partner, kan du blot dele et måltid . Bestille en forretter og hovedret, som du både kan dele. De fleste portioner, som du får fra restauranter er enorme alligevel, så det er mere praktisk at dele.

2. Hvis du bestiller et måltid, der har side retter ligesom veggies eller pommes frites, spise disse først, før kødet. Du kan finde dig selv allerede fuld fra startere, som du måske ikke har plads til kød længere. Tag madrester og enten tjener til frokost eller middag næste dag.

3. Sund kost er populær alligevel, så i stedet for at bestille en hovedret, skal du blot gå til appetitvækkere og supper. Du vil ikke blive strømpe op for mange kalorier, og du vil spare nogle penge så godt.

4. Børn spiser gratis tilbud er stor! Tjek tilbud fra lokale restauranter, hvor børnene spiser gratis. Ring til restauranten videre og spørge om deres promotions for børn.

5. Tilmeld dig rabatter. Der er nogle fødekæderne, der tilbyder rabatkort til deres faciliteter og restaurant.

6. Bestil almindeligt vand til drikkevarer. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan spare ved blot at bestille vand i stedet for sodavand eller alkohol.

7. Gå til fastfood. De er som regel billigere end høje ende restauranter. Men det er aldrig godt at gøre fastfood for ofte i en uge. Du kan holde sig til restauranter, der tilbyder lavt kalorieindhold eller vegetariske måltider for at undgå det høje fedtindhold, at de fleste fast food restauranter tjener.

8. Glem dessert. Desserter er prissat alt for stejlt i de fleste restauranter. Efter middagen, kan du blot købe is på vej hjem eller har nogle frugter i stedet.

9. Prøv nye restauranter. De har ofte tilbyde rabatter eller tilbud for at tiltrække nye kunder.

10. Tjek din lokale avis for særlige p

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.