*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> personal finance

Greed

Hvorfor så mange mennesker synes at føle sig tvunget til at samle mere og mere velstand? Jeg kan ikke forstå det. Hvorfor gør folk tror, ​​de har brug for, eller selv ønsker, et hus med 14 soveværelser? Du kun sove i en seng. Have et hus med 14 soveværelser bare betyder, at du i høj grad har øget antallet af ting, du skal passe på. Et hus, der størrelse kræver ansætte nogen til at hjælpe med at holde den ren.

For eksempel, en person med en nettoformue på 10 millioner dollars arbejder 80 timer om ugen for at opnå en nettoformue på 20 millioner dollars. Hvad er formålet med at ekstra bunke penge? Det har intet at gøre med at være sulten, eller for den sags skyld med at spise godt. Nogen med en nettoformue på 10 millioner dollars kan spise bøf eller hummer ved hvert måltid, hvis han vil. Hvis hans nettoformue stiger til 20 millioner dollars, han derefter spise meget mere bøf? Jeg spiser bønner og ris på en regelmæssig basis. Hvis jeg havde flere millioner dollars ville jeg stadig spise bønner og ris, fordi det er det, jeg kan lide.

Nogle mennesker synes at have overbevist sig selv, at hvis du har mere af noget, end en anden person eller hvis det, du har, er bedre kvalitet, der en eller anden måde gør dig til en bedre person end den, du sammenligner dig selv med. Antag, at du klarer ganske godt, og beslutter, at du har råd til (knap) til at købe en helt ny Suburban. Du er enormt stolte af det og sørg for at det er parkeret i indkørslen i stedet i garagen, så alle naboerne kan se det. Så din vandvarmer brister, og du er nødt til at kalde en blikkenslager (jeg lave min egen VVS men de fleste mennesker ikke gør). Blikkenslager trækker op i en ny Suburban ligesom din, bortset fra at hans har lædersæder og brugerdefinerede hjul. Føler du din stolthed i ejerskabet af din nye bil mindskes, fordi en blikkenslager (en blikkenslager!) Har en, der er lidt bedre? Du gør sikkert. Hvorfor er det?

stolthed du tager i ejerskabet af noget fint kan komme fra glæde i hvad en vidunderlig ting, det er, at du ejer. Det er fint. Jeg ejer et par (meget få!) Ting, der er virkelig første sats, og jeg er virkelig glad for, at jeg har dem. Min glæde i ejerskabet og brugen af ​​disse ting er på ingen måde mindskes, hvis jeg lærer at en ven har noget ligesom det. Der er to forskellige holdninger her. Den ene er "Den der dør med mest legetøj, vinder." Den anden er, "Hvis du dør rig, har du ikke håndtere tingene ordentligt." Vi har alle hørt sige, at "Du kan

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.