*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> personal finance

Den Ins og outs af Bankruptcy

Når du overveje selskabets konkursbegæring, fordi du ikke længere kan håndtere stress af ikke at have penge nok til at gøre din månedlige betalinger, er det vigtigt, at du forstår den måde, hvorpå visse typer gæld håndteres i processen. Du bør ikke lade sig rive med forestillingen om, at en konkurs vil fritage dig af al din gæld. Det er også en alvorlig virksomhed at du ikke skal tage let, fordi det vil medføre betydningsfulde ændringer i dit liv, og vil påvirke dig i de næste elleve år.

Hvis du ejer ejendom, hvor der ikke er nogen pant fra enhver kreditor, vil du ikke få lov til at beholde den. Du bliver nødt til at sælge ejendommen og anvende provenuet fra salget til at tilbagebetale alle nogle af din gæld. Hvis du gør skylder penge på din ejendom, kan du vælge at udelukke denne fra konkurs, såsom fastholde familiens hjem. Men du nødt til at sørge for, at du har tilstrækkelige indtægter til at gøre betaling hver måned.

Generelt når du erklære konkurs, skal du opgive alle dine kreditkort og lukke dine bankkonti. Hvis du giver op alt, er der visse beløb for, hvad du er tilladt at beholde. Et køretøj, for eksempel, der er mindre end $ 2000 værd kan forblive i din besiddelse. Men hvis du ikke skylder nogen penge på køretøjet, og det skønnes at være mere end dette beløb værd, vil du sandsynligvis nødt til at sælge det. Det er tilladt at holde dit tøj og nogle af dine møbler til en bestemt værdi, men noget, der anses for at være overskydende skal bortskaffes til at afbetale gæld.

Enhver ejendom, som du har brugt som sikkerhed for et lån hæfter for beslaglæggelse. Kreditorerne har ret til at udelukke, om der er en fil konkurs ved domstolene. Hvis du betaler support eller underholdsbidrag barn, kan du ikke blive fritaget fra disse betalinger, og de er udelukket fra listen af ​​gæld, herunder i arkivering. Studielån kan være en del af processen, men du nødt til at tjekke reglerne vedrørende denne gæld i din tilstand eller provins. For eksempel, i Canada, kan du ikke få din studerende lån som en del af din konkurs, hvis du har været tilbagebetale lånet i mindre end ti år.

Konkurs vil udslette enhver gæld, som du har på grund af kreditkort eller kreditlinjer. Denne type gæld er usikrede, og derfor er der ingen pant på nogen af ​​dine ejendele i tilfælde af at du misligholder dine betalinger. Ligegyldigt hvilken type gæld, du har, når du indgive konkursbegæring, kreditorerne kan ikke længere kontakte dig beder om betaling. H

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.