*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> personal finance

Look Out For State Tax Audits

Tanken om at blive revideret af Internal Revenue Service giver de fleste skatteydere pause, og med god grund. Ingen ønsker at gå gennem besværet med at levere dokumentation og bevis for hver enkelt skattefradrag, fritagelse, og fradrag på selvangivelsen. Vi indånder en suk af lettelse at vide, at vi ikke er blevet valgt af Internal Revenue Service for en revision.

At lettelse kan imidlertid være for tidligt. De fleste af os har glemt, at det land, hvor vi lever og til hvem vi også betale skat har magt for revision, så godt. Faktisk er det forudsagt, at staten skat revisioner vil være stigende. Dette er fordi de fleste af de stater i unionen har ramt usikre økonomiske tider. De, ligesom Internal Revenue Service har brug for at finde nogen skattepenge, der ligger rundt derude.

Som et eksempel, vi kunne tage Californien og dens $ 24 milliarder underskud, men lad os bruge Arizona i stedet. Arizona nylig rapporteret, at dens skatteindtægter for juli 2009 var 10% lavere end dens skatteindtægter for juli 2008. Det var kulminationen på atten lige måneders reducerede skatteindtægter. De fleste stater ikke kåbe meget bedre og nogle, som Californien, gør endnu værre. Når du er så meget skatteindtægter taber, er du nødt til at gå ud og finde nogle. Det er derfor, det menes, at staten skat revision kommer til at stige.

Det er ikke gode nyheder for virksomheder eller enkeltpersoner. Du skal tage skridt til at undgå en statsafgift revision, ligesom du tage skridt til at undgå en Internal Revenue Service revision. Sørg for, at dine statslige skatter arkiveres korrekt og til tiden. Påstår ikke nogen uberettigede skattefradrag, fradrag eller fritagelser. Sørg for, at du har dokumentation for alle dine indberettede udgifter og fradrag. Hold gode, grundige skatteopgørelsen. Hvis du er uklart, om du er berettiget til et skattefradrag, fritagelse eller fradrag, tage sagen op med en skat professionel

Du er sikkert allerede klar over, at ingen er præcis sikker på, hvad der udløser en intern Revenue Service revision. Så kan du ikke blive overrasket over at opdage, at folk er endnu mindre sikker på, hvad der kan udløse en tilstand skatterevision.

Det største problem er, at der er halvtreds stater med halvtreds forskellige sæt af love og momskoder. Så vær på vagt, og vær opmærksom på, at en stat skatterevision er en stigende mulighed for mange skatteydere.

Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.