*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> personal finance

Når der er en svindel på din bankkonto!

Det er meget smertefuldt at blive offer for et bedrageri på din bankkonto, som er kompromitteret af identitetstyve. Alle bank svig er ikke ens, og der kræves forskellige handlinger på forskellige bedragerier

Der er tre hovedtyper af svig, som er udført af identitetstyve -. Åbning af nye konti i dit navn, som er svigagtig, hvilket gør svigagtige elektroniske tilbagekøb og svindel med transaktioner papir.

Hvis dit CPR-nummer er adgang til ved identitetstyveri, kan de åbne en ny bankkonto i dit navn. Dit navn kan være samme på kontoen, men dine personlige oplysninger som din adresse kan være anderledes. Og generelt kan du ikke være klar over dette bedrageri, medmindre du nærmer dig en bank for at åbne en ny konto.

Hvis du kommer til at vide om en sådan din konto, bør du straks henvende svig afdelinger af tre vigtigste kreditbureauer og anmode dem om at sætte en sikkerhed fastfrysning af din kredit rapport. Du bør også samtidig tage skridt til at lukke en sådan svigagtig konto, og ændre du er til stede ATM-kort og din nuværende pinkode. Du bør også indgive en politianmeldelse på denne bedrageriske bankkonto.

Det er også tilrådeligt at indgive en klage til Federal Trade Commission (FTC), således at foranstaltninger til at stoppe tyvene kan fremskyndes.
< p> I den anden type svindel, din ATM-kort eller dit betalingskort kan være kompromitteret. Hvis du mister sådanne kort, bør du straks kontakte din bank, så du er ikke mere ansvarlig for misbrug af sådanne kort. Denne aktion bør tages meget hurtigt for at undgå tab. Generelt får du en periode på tres dage til at klage over enhver svigagtig aktivitet på din konto efter at have modtaget dit kontoudtog. Institutionen har til at undersøge din påstand i 10 dage og informere dig om resultaterne.

I den tredje type svindel, er dit checkhæfte eller andre dokumenter stjålet for misbrug. Når du finder dit checkhæfte mangler, skal du straks underrette banken for at sætte et hold på dine checks, og du skal også lukke din konto, hvorunder denne kontrol blev udstedt. Du bør også bede din bank til at underrette Check Verifikation service, så de detailhandlere, er informeret om svigagtig karakter af disse kontroller, og de vil ikke acceptere i fremtiden en sådan kontrol.

Når du foretager sådanne klager, du skal gøre dem skriftligt og opbevare en kopi med dig for al fremtidig reference.

Arten af ​​sagsanlæg på disse bedragerier vil afhænge af den type svind

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.