*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> personal finance

Håndtering af penge efter Divorce

Efter adskillelse fra sin mand sidste år, har Marilyn kæmpet for at betale sine regninger til tiden, og at holde styr på sine udgifter. I løbet af de 21 år, hun var gift, havde hendes revisor mand taget sig af alle deres finansielle transaktioner. "Jeg forstod ikke det grundlæggende i at forvalte vores penge," Marilyn afslører: "Jeg havde aldrig selv læst vores kontoudtog."

For fire år siden besluttede 46-årige forretningsmand Steven at lade sin ex -wife holde familiens hjem, da hun ville have forældremyndigheden over deres to små børn. "Jeg forlod alt med hende og gik ud med blot mine personlige ejendele." I dag er han undrer hvis han truffet den rigtige beslutning, da han har svært ved at råd til at købe et andet hus af hans egne.

Opløsningen af et ægteskab normalt bringer omvæltning for de tidligere partnere, deres familiemedlemmer og venner. Mens opmærksomhed er givet til de følelsesmæssige og mentale virkninger af skilsmisse, kan de monetære udfordringer ikke ignoreres, da de kan forlade familiens økonomi i alvorlig uorden

Hvis du har at gøre med skilsmisse, her er nogle vigtige overvejelser:.

være opmærksom på din finansielle billede

Med den skiftende økonomiske situation, at en skilsmisse kan bringe, er du nødt til at være på toppen af ​​dine penge situationen, vel vidende tydeligt, hvis din indkomst vil opfylde dine månedlige udgifter krav . Download en personlig budget på www.financiallysmartonline.com at hjælpe dig med at planlægge for regelmæssige udgifter, kontrollerer ikke-essentielle udgifter og projekt for eventuelle omkostninger nødsituationer. Dette vil også hjælpe dig til at vide, hvad beløb din tidligere ægtefælle, bør være forpligtet til at bidrage til husholdningen.

Forbered for meromkostninger

Det er helt sikkert nemmere, når to personer samle sammen for at imødekomme fælles behov såsom som bolig, mad og forsyningsselskaber. Løb separate husstande normalt bringer ekstra udgifter, der skal budgetteret. Afhængigt af adskillelsen aftalen, kan du nu nødt til at betale underholdsbidrag, eller være helt ansvarlig for alle dine personlige udgifter. Hvis du har børn, bør øgede omkostninger som transport mellem forældrenes hjem, og yderligere børnepasning indregnes i.

Lær nye penge Skills

Du kan også blive konfronteret med nye ansvarsområder, som blev tidligere udført af din ægtefælle. Hvis afbalancere din check bog, betale regninger hurtigt, og shopping klo

Page   <<       [1] [2] [3] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.