*   >> Læs Uddannelse artikler >> money >> personal finance

Forbedring af din kredit Score

Forbedre din kredit score er en meget gerne holde sig til en kost - det tager tid og disciplin, og du vil kun se resultater efter stikning med det for en betydelig mængde tid. Desværre er der ingen hurtige løsninger, når det kommer til kredit, da så meget af den scoring er baseret på mønstre, der er defineret over tid. Siden sammenbruddet af boligmarkedet på grund af sub-prime realkreditlån og bankkrisen i Amerika, er det langt vanskeligere at opnå kredit i almindelighed, nevermind, hvis du har haft kredit problemer. Korrektion problemer på din kredit rapport kan være tidskrævende, men med nogle arbejde, du kan klare det op og blive en lav risiko låntager igen.

Samlinger og kriminelle betalinger kan have en negativ indflydelse på din kredit score betydeligt. Betale dine regninger til tiden, selvom du kun betale mindstebeløb, er en væsentlig faktor i at øge dit samlede kredit score. Jo længere du opfylde dine betalinger til tiden, jo mere din score forbedre. Brug dine kreditkort sparsomt, men ikke alt for sparsomt. Selv hvis du betaler dine regninger i fuld hver måned, reoler op store saldi gør ondt dit kredit score. På den anden side har en nul-balance er ikke ønskeligt enten. Prøv at forblive på ikke mere end 30% af din grænse på alle tidspunkter.

Vær opmærksom på, at eventuelle samlinger på din konto forblive der i syv år, uanset om du ikke betale dem ud. Efter syv år kan de ikke længere negativ indflydelse på din kredit score, men indtil syv år mærket, de er der for dine potentielle kreditorer for at se, uanset om du ikke har betalt gælden.

Kontakt en legitim kredit rådgiver. Du er nødt til at være forsigtig, da der er masser af scam kunstnere søger at drage fordel af dem, der er desperate efter at forbedre deres kredit eller for at komme ud af gælden. Også se at betale gælden ud i stedet for blot at flytte den rundt. Mens mange mennesker tror, ​​de skal betale ned gæld med den højeste rente, det er faktisk en smartere flytte for at betale gælden, der er tættest på sine grænser, da en af ​​de faktorer i din score er din gæld til kredit-forholdet.

Se ikke at åbne flere nye konti på én gang. Dette vil bringe din gennemsnitlige konto alder nummer ned og negativt påvirker din score, især hvis du kun har været administrerende kredit for en kort stund. Enhver hektisk aktivitet som dette vil skade dit samlede kredit score.

Under kreditkort er OK, ligesom rate lån (dvs. møbler, udstyr, etc.) og det betragtes e

Page   <<       [1] [2] >>
Copyright © 2008 - 2016 Læs Uddannelse artikler,http://uddannelse.nmjjxx.com All rights reserved.